Az lustanak számit az ember aki soha nem vásárol hanem Tesco online szolgáltatást veszi igénybe?
Az időspórolás nem lustaság. Plusz lehet, hogy iszonya van a tömegben.
Nekem pl. nincs iszonyom, de felkúr a tömeg.
Miért lenne lustaság?
Elképesztően sok időt lehet vele spórolni. Már azért is, mert 3-4 vásárlást lehet egyben letudni. Egyedül lakom, nincs autóm. Hetente 3-4 napon mehetne azzal az idő, hogy egy megállóval továbbmegyek hazafelé, bemegyek a tömegnyomor boltba, túlélem a sok tolakodót és azt, hogy az intim szférám, mint olyan, megszűnik létezni, majd hazaballagok. Home office-ban csak azért öltözöm fel, elcaplatok egy megállónyit, vásárlás, hazacaplatok, visszaöltözöm otthoniba. Ez utóbbi még sietve is fél óra, de inkább 40-50 perc.
Teljes állásban dolgozom, mellette esti egyetemen tanulok (jelenleg papíron heti 3 este vannak óráim), igyekszem rendszeresen edzeni (időhiány miatt azt is otthon), "luxus" lenne heti 3-4-szer 20-30-50 percet kidobni vásárlásra. Nem is értem, miért kellene vagy miért lenne jó.
Ehhez képest maga a szolgáltatás díja 1000 forint körül van. Szóval havi szinten mondjuk 2000.
Egyébként kapaszkodj meg, foodpandán is szoktam bevásárolni. Például a vasárnap így nézett volna ki: magara aggatok valami kulturáltat és a kabátot, lemegyek a sarki közértbe, felérek, átveszem a futócuccot, felérek, zuhany, átöltözöm, irány a családtag. Ehelyett megrendeltem, tettem-vettem, punnyadtam, jött és csak kétszer kellett átöltöznöm.
Egyébként én inkább azt nem értem, miért nem elterjedtebb az online bevásárlás.
Ismerősöm sérült lábbal képes elszenvedni magát a boltig.
Rokon panaszkodok, hogy és még vásárolnia is kell. Miért nem rendeled meg? Mert drága. Az illető dohányzik, otthon folyamatosan issza a sört, legmenőbb telefon, legmenőbb tévé, vasúti terepasztal annyi vonattal, hogy azok a falon vannak már, nem férnek, de inkább felöltözik csak ezért és lecaplat a boltba ÉS panaszkodik is mindezért.
Számomra (tényleg számomra!) alapvető időspórolási lehetőség lett az online vásárlás, mint amilyen a mosógép is, vagy a mosogatógép lenne, ha meglenne hozzá a helyem vagy mint a robotporszívó.
29N
Lusta vagyok, de nem ezért. Amúgy nem Tesco :D
48-48-ba dolgozom, a második 48 első 12 órája alvás, tehát időben nem vagyok eleresztve. Nekem megér 2x800 ft-ot, hogy havi kétszer kihozassam a Spárból a szajrét. Nem kell banyatankozni, átesni az embereken, sorba állni, utazni, és szebb cuccokat kapok, mintha én válogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!