Csóró vagy?
Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 12:20
1/12 anonim válasza:
Nem, jóval az átlag életszínvonal felett élek.
2/12 anonim válasza:
Átlag felett keresek jóval, de egyetemistaként csóró voltam.
3/12 anonim válasza:
Igen, sose lesz saját lakásom, esetleg 80 éves koromra. Azt meg nem valószínű, hogy megélem.
A szüleim is azok voltak, szóval ebben nőttem fel. Örültünk, ha van mit enni.
4/12 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Nincs saját ingatlanom(férjem házában élünk, nem albi, de nem is közös vagyon). Nincsenek filléres gondjaim, van kocsim, nem keresek rosszul (650 netto), DE annyi kiadásom van, hogy nem nagyon tudok félretenni, szüleim támogatom időnként, a gyerekekre rengeteg pénz megy el, de a férjem nem száll be semmibe, gyakorlatilag én vagyok a fő kenyérkereső, a közös kiadásaink is engem terhelnek (rezsi, kocsi biztosítások, kaja). Tehát így nézve csóró vagyok, igen.
7/12 anonim válasza:
Szerencsére a napi kiadások nem okoznak gondot, még egy kis extra is belefér, de igazán soha nem fogok tudni egyről a kettőre jutni, pl saját otthonom soha nem lesz.
10/12 anonim válasza:
A hülyék szokták mondani, csóró vagyok. De ők még nálam is csóróbbak. Csak én nem hazudozok milyen gazdag vagyok. Ők meg hazudoznak mennyire gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!