Jelentkeztem egy segély szervezethez adományért.Ugy alakult hogy beteg és csóró lettem.Ott az egyik irodista lány nagyon szimpatikus.Ma is benn voltam papírt kitölteni.Kicsit beszélgettünk.Hogy tudnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni?
Sajnálattal hallom, hogy beteggé váltál és nehéz anyagi helyzetben vagy. Fontos azonban, hogy egy segélyszervezetben találtál támogatást, és remélem, hogy a szervezet segíteni tud neked a nehézségeid áthidalásában.
Azonban fontos megérteni, hogy az adománygyűjtő szervezetekben dolgozó embereknek az a feladata, hogy támogatást nyújtsanak azoknak, akik segítségre szorulnak, és nem az, hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki a segítségkérőkkel. Ezért nem javasolt az irodista lányhoz közelebbi kapcsolatot keresni, különösen akkor, ha az érdeklődés csak azért merült fel, mert szimpatikusnak találod.
Ha további segítségre van szükséged az adománygyűjtő szervezettől, akkor ajánlom, hogy keresd fel őket, és kérj tanácsot, hogyan tudnak neked segíteni. Azonban fontos, hogy tiszteletben tartsuk a határokat és az adománygyűjtő szervezet munkatársainak személyes életterét és magánéletét.
Igen, és MINDEN kérdéshez odaböfögi a baromságait. BÁRCSAK leállna már, nagyon idegesítő.
Kérdezőnek: én nem sok esélyt látok rá, hogy az ott dolgozó lány szeretne veled közelebbi kapcsolatba kerülni, ne haragudj. Nem hiszem, hogy pont egy segélyezett lenne az álma.
Tényleg ne sértődj meg ezen, én is dolgozom önkéntesként, osztok ételt és segélycsomagot, eszem ágában se lenne ott összejönni senkivel, se munkatárssal, se kedvezményezettel. Megvan a saját életem, és bár ennek részét képezi ez a munka is, de a magánéletem, az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!