Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igényes roma lányok börének...

Az igényes roma lányok börének miért van olyan különleges illata? Lehet az alap testszaguk más mint a magyarokénak?

Figyelt kérdés
Nem rasszista kérdés, aki ilyen célból válaszolna az ne tegye!
júl. 4. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Minden alkalommal mikor leírom le vagyok pontozva. De igen. Màs genetika (húha) màs jellegzetes kinézet, és bizony màs testszag tàrsul ahhoz hogy valakinek màs a szàrmazàsa. Tudom, sokkoló. Ez nem azt jelenti hogy "objektív büdösebb" csak hogy màs. És nyílvàn amit többször érzel ahoz jobban vagy szokva, kevésbé tartod szubjektív büdösnek, kevésbé veszed észre, mint egy màs típusú testszagot.
júl. 4. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
júl. 4. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Én ilyet még nem éreztem, pedig találkoztam már párral. De valószínűleg a parfüm illatát érzed.
júl. 4. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

Én se érzek ilyet, de lehet, hogy neked jobb a szaglásod.

Üdv,

egy putnoki...

júl. 4. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Bár egyazon fajba tartozunk, de azért az egyes rasszok különbözhetnek annyira genetikailag, hogy akár még ember számára is érezhető legyen a különbség.
júl. 5. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Volt több igényes roma barátnőm is,hát semmi különösebbet nem éreztem rajtuk.
júl. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!