Az igényes roma lányok börének miért van olyan különleges illata? Lehet az alap testszaguk más mint a magyarokénak?
Figyelt kérdés
Nem rasszista kérdés, aki ilyen célból válaszolna az ne tegye!júl. 4. 16:12
1/6 anonim válasza:
Minden alkalommal mikor leírom le vagyok pontozva. De igen. Màs genetika (húha) màs jellegzetes kinézet, és bizony màs testszag tàrsul ahhoz hogy valakinek màs a szàrmazàsa. Tudom, sokkoló. Ez nem azt jelenti hogy "objektív büdösebb" csak hogy màs. És nyílvàn amit többször érzel ahoz jobban vagy szokva, kevésbé tartod szubjektív büdösnek, kevésbé veszed észre, mint egy màs típusú testszagot.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
júl. 4. 17:26
3/6 anonim válasza:
Én ilyet még nem éreztem, pedig találkoztam már párral. De valószínűleg a parfüm illatát érzed.
4/6 anonim válasza:
Én se érzek ilyet, de lehet, hogy neked jobb a szaglásod.
Üdv,
egy putnoki...
5/6 anonim válasza:
Bár egyazon fajba tartozunk, de azért az egyes rasszok különbözhetnek annyira genetikailag, hogy akár még ember számára is érezhető legyen a különbség.
6/6 anonim válasza:
Volt több igényes roma barátnőm is,hát semmi különösebbet nem éreztem rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!