Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják többnek,...

Miért gondolják többnek, különlegesebbnek magukat másoknál akik azzal dicsekednek főleg neten, hogy ők már X éve nem néznek tévét és filmet is csak eredeti nyelven, felirattal?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Tipikus farokméregetők, ennyi. Nem foglalkozom ilyenekkel, nézek továbbra is rendszeresen tévét.
2023. okt. 21. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy én is ilyen vagyok, de már pont ezért nem szoktam mondani, mert már a sok hülye miatt gáz.

Sokan valóban erre verik magukat, hogy a Netflixen nézi a filmet és szerinte gáz, hogy szinkront akarnak sokan, mert bla bla bla...

2023. okt. 21. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem gondolom magam sem többnek, sem kevesebbnek. Egyszerűen csak elmondom ha szóba kerül, meg azt is hogy miért ha rákérdeznek. Nincs ebben semmi farokméregetés.
2023. okt. 21. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

Amikor kiraktam a diplomaosztómról a képet a Facebook napomba, akkor egy volt osztálytársam aki mindig is sokat olvasott rám írt, hogy szép szép, de inkább arról kéne kiraknom képet, hogy mi volt a legutolsó könyv amit olvastam.

Visszaírtam neki, hogy szerinte a diplomáig hány szakirodalmat kellett elolvasni, erre letiltott :D

2023. okt. 21. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
27%

Bizonyára csak vagánynak tartják magukat azzal, hogy közlik az emberekkel, hogy ők bizony már 10 éve sem néztek tv-t, és a Magyar szinkront hírből sem ismerik. Azonban a többségük, akár csak kíváncsiságból is, de be-be kapcsolja azt a tv-t megnézni, hogy mi megy benne, ebben biztos vagyok.

Azonban a szinkronokat illetően, az való igaz, hogy ha ismeri az ember az adott film vagy sorozat eredeti nyelvét, akkor célszerű eredeti nyelven megtekinteni azt, mivel a Magyar szinkron esetenként nagyon-nagyon el tud cseszni egy-egy poént, teljesen átírva azt egy töketlen Magyar változatra. Ezen kívül a Magyar szinkron nem mindig felel meg teljesen az eredeti hangnak. A Netflixben, Disney-ben, és a SkyShowtime-ban az a jó, hogy lehetőséget ad megtekinteni a műsorokat eredeti nyelven (de megjegyzem, hogy a tv csatornák is. Valamikor egy török film ment a Tv2-n, és a hangsávoknál be lehetett kapcsolni az eredeti nyelvű hangot, és Törökül szólalt meg). Sajnos nem véletlenül hagytam ki az HBO Maxot, mert ők kutyulják a szinkronválasztékot rendesen, legalább is ez így volt amikor legutóbb náluk fizettem elő, és csak az Angol volt elérhető, és a Magyar, és semmi más.

2023. okt. 21. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem ez miért számít arcoskodásnak. 2006 óta nincs tv műsor a Tévéinken. Ennek az volt az egyetlen oka, hogy gyűlölöm a reklámokkal megszakított filmeket, műsorokat. Valamiért kikészített az, hogy a ~80 perces filmet ~110-120 percig kellett nézni... Azóta eltelt 17 évés fogalmam sincs mit változott.

2006-banvarez és torrent oldalakról szedtem le a filmeket sorozatokat, akkoriban még dvd-re is kiírtam. Jelenleg pedig torrent és stream.

Alapból magyarul nézem,de ha elfogy a szinkronizált rész nézem tovább felirattal. Amúgy szerintem is az eredeti hanggal sokkal jobban élvezhető a szinészek hangjátéka, de nem tudok angolul, így néhe vissza kell tekerni :(

Ezenkívűl a valóságshokat és tehetség kutatókat is messziről elkerülöm. Emiatt celebeink túlnyó többségéről azt sem tudom, hogy léteznek. De nekem ez így jó!

2023. okt. 21. 19:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó és ezt beírod a netre kb minden fórumba és minden ezzel kapcsolatos hírhez bekommenteled leszólva a "prolikat" akik tévét néznek és szinkronosan szeretnének filmet nézni "akik jobb lenne ha megtanulnának angolul"?

Mert akikről szó van ezt csinálják, nem is kevesen. És róluk szól a kérdés.

2023. okt. 21. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

24 eve nem nezek tevet...dicsekvesnek szanom

😄😄😄😄

2023. okt. 21. 19:37
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

Önmegerősítés, hogy te több és jobb vagy másoknál*. Ugyanezért működnek a trash műsorok is, mert pozitív megerősítést ad egyeseknek, hogy bezzeg ők nem olyanok, mint aki a tévében járatja le magát. Ettől annyira népszerű és tudatosan kasztingolt, forgatókönyvszerű a tehetségkutatók első pár adása, ahol hülyét csinálnak magukból az emberek, vagy megjátszott ostobák az Észbontókban, hogy még az általános műveltségi szintet sem ugorják meg.

*De valós teljesítményt nem tudsz felmutatni, így marad az, hogy te neked már tíz éve nincs tévéd és azon is csak természetfilmeket nézel. Te meg büdös proli aki olvasod, most jól szégyelld el magad, hogy neked egy szórakoztató műsor az értelmi szinted. Ahányszor elkezdődik egy új Való Világ évad, mindig előbújnak ezek az emberek hogy végre éreztessék, mennyivel különbek másoknál.

Csak azt nem veszik észre, hogy közben azzal járatják le magukat, hogy képesek ezen vitatkozni vadidegen emberekkel a neten, vagy az az élvezet számukra, hogy másokba bele lehet rúgni valamivel.

2023. okt. 21. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy 8as voltam: szóval viccnek szántam, de valóban sose volt tévém mióta eljöttem otthonról. Az a helyzet, hogy ebben semmi hóbort, semmi elhatározás, de még csak szegénység se volt, egyszerűen a rádión hallgatott hírek vagy az újságok, később internet (majd telefonon a net) bőven kielégítette a világ híreiben stb. az igényeimet. Ha kedvem volt moziba néztem meg aamozivásznon igazán latványos filmeket vagy amik ugyse mentek a teveben. Sorozatot meg valóban lehet mar a mobilon kuksizni eleg regota. Nekem időm nem volt tevezni. Mindig jöttem-mentem, vagy dolgoztam, vagy a baratokkal logtam. Persze neha kinos volt, hogy huh nem.vagyok kepben egy aktualis celebbel, de azert szerencsere nem ok a fo tema. Masreszt meg ha olyan rakeres az ember a neten, megnezi geprol/mobilrol amit szeretne.

Viszont szerintem ahogy oregszem egyre jobban fogok vagyni egy sokcsatornas tevere...ahogy elnezem az oseimet.

Amugy a felirattal vagy ne. Hat ha nyelvtanulas a cel johet a felirat. Ha erdekel az idegennyelv es a szinesz eredeti hangja johet a felirat. De ha majd kiesik a szemem a faradtsagtol minek finnyaskodni a szinkornostol?

Amugy meg most innen okosodtam, hogy ezzel van aki dicsekszik...hogy neki nincs meg bibibo feliratosan...tenyleg gaz.

2023. okt. 21. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!