Miért gondolják többnek, különlegesebbnek magukat másoknál akik azzal dicsekednek főleg neten, hogy ők már X éve nem néznek tévét és filmet is csak eredeti nyelven, felirattal?
6# vagyok
Még az embrek téma eddig nem írtam választ, ez volt az első :)
Alapvetően nem foglalkozok ilyan lényegtelen problémákkal, hihetelen mértékben termelem hozzá a lesz@arom hormont. Nekem az a munkám, hogy ok-okozati összefüggéseket elemzve rendszerszinten hibákat oldok meg.
Szóval nem akarok még otthon is dolgozni, csak ha muszály...
Nincs TV antnnám, nincs erre semmilyen netes előfizetésem, emiatt a tv műsort sem követem, mert sok értelme nem lenne. A természetfilmek sem érdekelnek. Van netflix, hbomax, skyshowtime. Utóbbit le fogom váltani a disneyre. A mozi műsort soktam kövteni, mert szeretek moziba járni. Viszont a legtöbb mozifilmet streamen nézem meg.
Nekem nincs bekötve TV és eredeti nyelven nézek dolgokat, de nem igazán izgat hogy ki mit csinál. Ha konkrétan ez a téma akkor elmondom de amúgy ki a francot érdekel.
Amit kábel TV vel kapcsolatban nehezen értek az az hogy hogy tudnak ennyi reklámot, ismétlések tömkelegét és gagyi sorozatokat nézni az emberek.
Én felsőfokon beszélek angolul,mégse szeretem angolul nézni a filmeket.
De sokakat idegesít a magyar szinkron. Ez is érthető,mert amikor eredeti nyelven,felirattal nézem,sokszor hibás a fordítás,sokszor nem azt adja vissza a fordítás,mint amit eredeti nyelven mondani akartak.
Én sem szoktam tévét nézni, csak ritkán, pl. most Szilveszterkor. Nem sznobság, csak idegesít, hogy 10 percenként reklám van, így nem lehet filmet nézni. A Neten szinte mindent meg lehet találni, nincs igényem arra, hogy megadott időben nézzek meg valamit, a Neten meg akkor van, amikor nekem jó.
Ettől függetlenül nem nézem le azokat sem, akik tévéznek, az ő dolguk, hogy mi jön be nekik. Kinek ez, kinek az.
Szégyenkezni azoknak van okuk, akik a reklámok hatására vesznek dolgokat, de az meg őket minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!