Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják többnek,...

Miért gondolják többnek, különlegesebbnek magukat másoknál akik azzal dicsekednek főleg neten, hogy ők már X éve nem néznek tévét és filmet is csak eredeti nyelven, felirattal?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

6# vagyok

Még az embrek téma eddig nem írtam választ, ez volt az első :)

Alapvetően nem foglalkozok ilyan lényegtelen problémákkal, hihetelen mértékben termelem hozzá a lesz@arom hormont. Nekem az a munkám, hogy ok-okozati összefüggéseket elemzve rendszerszinten hibákat oldok meg.

Szóval nem akarok még otthon is dolgozni, csak ha muszály...

Nincs TV antnnám, nincs erre semmilyen netes előfizetésem, emiatt a tv műsort sem követem, mert sok értelme nem lenne. A természetfilmek sem érdekelnek. Van netflix, hbomax, skyshowtime. Utóbbit le fogom váltani a disneyre. A mozi műsort soktam kövteni, mert szeretek moziba járni. Viszont a legtöbb mozifilmet streamen nézem meg.

2023. okt. 21. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs bekötve TV és eredeti nyelven nézek dolgokat, de nem igazán izgat hogy ki mit csinál. Ha konkrétan ez a téma akkor elmondom de amúgy ki a francot érdekel.

Amit kábel TV vel kapcsolatban nehezen értek az az hogy hogy tudnak ennyi reklámot, ismétlések tömkelegét és gagyi sorozatokat nézni az emberek.

2023. okt. 21. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én felsőfokon beszélek angolul,mégse szeretem angolul nézni a filmeket.

De sokakat idegesít a magyar szinkron. Ez is érthető,mert amikor eredeti nyelven,felirattal nézem,sokszor hibás a fordítás,sokszor nem azt adja vissza a fordítás,mint amit eredeti nyelven mondani akartak.

2023. okt. 21. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szoktam tévét nézni, csak ritkán, pl. most Szilveszterkor. Nem sznobság, csak idegesít, hogy 10 percenként reklám van, így nem lehet filmet nézni. A Neten szinte mindent meg lehet találni, nincs igényem arra, hogy megadott időben nézzek meg valamit, a Neten meg akkor van, amikor nekem jó.

Ettől függetlenül nem nézem le azokat sem, akik tévéznek, az ő dolguk, hogy mi jön be nekik. Kinek ez, kinek az.

Szégyenkezni azoknak van okuk, akik a reklámok hatására vesznek dolgokat, de az meg őket minősíti.

jan. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!