Hány évesen voltál eddig a legjobb formában?
Figyelt kérdés
Amikor a legjobban érezted magad, akár fizatikailag, akár szellemileg. Persze a legjobb sok esetben csak ez után jön, de ha visszanézel, hány éves korodban érezted a legjobbnak magad?júl. 4. 13:24
A kérdező szavazást indított:
15-18
18-22
22-26
26-30
30-36
36-42
42-48
48-55
55-65
65+
24 szavazat
1/17 Antiszociális lény válasza:
Jelenleg érzem ezt, és egyre jobb vagyok. Fizikailag főként, de szellemileg is.
Sokat teszek/tettem ezért.
2/17 anonim válasza:
30-40 között, ha lenne ilyen kategória. Már megvolt a kialakult önálló életem, normális anyagi körülmények között, de még nem éreztem semmit sem a korral járó esetleges negatív dolgokból. És még fiatalnak éreztem magam ahhoz, hogy bármi újba belekezdjek.
6/17 anonim válasza:
Kb 19-22 között. Most 26 vagyok és csak remélem hogy fogok még valaha hasonlóan érezni mint akkor..
7/17 anonim válasza:
Elmúlt 10 évtől folyamatosan felfelé érzem magamat. Ez azt jelenti, hogy 25-35 között. :-) A külsőm - fogyástól eltekintve - meg is állt ott. De különösen leginkább tavalyi nyártól mondhatom, mert soha nem fogytam le annyit és még könnyebb lett a túrázás. Pedig nem is terveztem így konkrétan, csak jött.
8/17 anonim válasza:
7+
Magánéletben pedig 30 évesen és most 34-35 között voltam legjobban.
9/17 anonim válasza:
vicces hogy a szavazás alapján a legtöbb ember 19-22 között volt a legjobb formában, én meg szenvedek mint a kutya.. 21F
10/17 anonim válasza:
Még dolgozok rajta, messze nem tökéletes a helyzet sem fizikailag sem lelkileg, de ennél feljebb mint most tizenéves korom óta nem voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!