Csak a véletlen műve, hogy nem vertek meg?
Figyelt kérdés
Egy nyílvános wc-ből amikor jöttem ki, pont akkor egy pasi úgy jött be, hogy agresszívan berúgta az ajtót. Én pont kimenni készültem. Tehát már nyúltam volna a kilincshez, hogy kinyissam az ajtót. Ahogy ő berúgta az ajtót én már ki is mentem. A wc előtt volt egy büfé ahol az ajtót berúgó haverjai ittak. Ahogy mentem el ők üvöltöztek utánam de nem foglalkoztam velük. Jól gondolom ha nem elég gyorsan végzek a wc- ben és beljebb vagyok még, nem az ajtónál akkor megvernek bent a wc-ben? Csak azért úsztam meg, hogy ne verjenek meg mert már pont jöttem ki amikor az ajtót berúgó jött be?2024. júl. 2. 14:25
2/7 anonim válasza:
Nem rendelkezünk természetfeletti képességekkel hogy mit csinált volna pár részeg ha.. Amúgy sincs értelme ilyeneken gondolkodni hogy "mi lett volna ha" Ha azt mondom hogy meghívott volna mindegyik egy korsó sörre az ugyanolyan "helyes" mintha azt mondanám hogy jól megvertek volna.
3/7 anonim válasza:
Igen. Velem is előfordult már, hogy véletlenül megvertem valakit. Nagyon sok múlik a véletleneken.
5/7 anonim válasza:
Ki tudja.Sok agresszív idióta csak hőzöng.Jó esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!