Ha én érzem hogy meg van a kémia köztem és egy ismerősöm között, akkor ezt ő is érzi? Ez érdekelne. Légyszi ne írjátok azt, hogy ezt nekem kell tudjam. Nem véletlen írtam ki a kérdést. Mások véleménye érdekel
Ez egy olyan kérdés ami nap mint nap sok sok embert foglalkoztat.
De nincs garancia rá. Semmi garancia nincs rá. Ilyen jeleket meg hasonlókat felejts el.
Ha megkérdezed, hogy nem e menne el veled sétálni kirándulni kajálni és igent mond akkor már van rá esély.
Van több variáció is szerintem.
Azt lehet érezni, hogy tetszel valakinek. Én legalábbis szoktam. Főleg olyankor, amikor a legkevésbé kívànom a másik nemet. Látom a szemükön.
Ha szerelmes vagyok, nincs az az isten, aki bemagyarázza, hogy ő nem szerelmes belém. Ilyenkor lehet beszélgetni róla, hogy egyértelmű legyen. Ha nem viszonzott, hamarabb elmúlik. Amíg csak titokban reménykedsz, évekig is eltarthat a szerelem érzése.
Amikor meg csak a testét kívánod, ha viszonzott, ha nem, hetek alatt elmúlik. Jön másik!
Kedves Kérdező, megszavaztunk neked egy jó kis beszélgetést.
Hidd el, akik itt válaszoltak neked, már átestünk ilyenen. Még élünk. :)
Sok bátorságot! Aludj jól! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!