Régebben olvastam/láttam olyan hirdetéseket, hogy vkik lakhatást adtak ház körüli munkákért vagy házimunkáért cserébe, de csak véletlenül láttam ezeket. Most viszont érdekelne, de nem találok ilyet. Hogyan keressem?
Figyelt kérdés
Illetve, ha tudtok ilyet konkrétan, link vagy egyéb elérhetőség is érdekel.2023. jan. 26. 08:53
1/5 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneket látni. Egyébként én csináltam ilyesmit, de a munka mellett (nem teljes munkaidőben) a lakbér felét fizetnem kellett. :(
2/5 anonim válasza:
Hallatlan, hogy a lakbér felét kifizettették veled, kedves első :D
3/5 anonim válasza:
Feltételezem, a kérdező olyat keres, ahol a munka fejében teljesen ingyenes a lakhatás.
4/5 anonim válasza:
Szabad Földben szoktam ilyeneket olvasni.
De a házak nem felelnek meg a mai igényeknek.
5/5 arpi1969 válasza:
állattartó milliomosok a tanyáikon szállást és fizetést is adnak bentlakó állatgondozóknak, ahol mondjuk lovakat tartanak olyan helyeken kell érdeklődni (vagy más állatokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!