Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sóhajtozik a bolti...

Miért sóhajtozik a bolti eladó? 30F

Figyelt kérdés
Van a környékünkön egy Coop, ahova heti 2-3 alkalommal be szoktam lépni pár percre venni pár apróságot. Elég sok eladó van, ahogy észrevettem 2 műszakban dolgoznak, össze-vissza járnak ha a napokat nézzük, meg nem is csak kasszázás a dolguk, szóval általában mindig más eladó van a kasszában ha megyek. Észrevettem hogy az egyik 50-60 közötti nő nagyokat sóhajt ha ő van a kasszában mikor fizetni megyek. Volt hogy akkor is egy jó nagyot sóhajtott mikor az ajtónál állt és köszöntem neki. Ebből arra következtetek hogy velem lehet baja. Nem mondtam semmi rosszat, nem kérdezgetek, nem szóltam be, nem reklamáltam, gyorsan összeszedem amit akarok és megyek is. Múltkor is akkorát sóhajtott mikor meglátott hogy szinte visszhangzott az üzlet :D Mi baja lehet velem?
júl. 1. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy bolti eladónál - főleg ha nő - ezt sosem lehet tudni.

Ahogy észrevettem, lassan már csak frusztrált, lepukkant buta emberek dolgoznak eladóként, ha meg nő, tényleg bármi lehet: bejössz neki, nem jössz be neki, szimpatikus vagy neki/nem vagy szimpatikus neki, emlékezteted vkire, fiatal nő vagy, jobban nézel ki nála (mondjuk az pont nem vagy), zavarja, hogy "lusta fiatal" vagy stb.

Mondjuk ha igaz, amit leírtál, akkor nőnél komoly gondok vannak a toronyban, esetleg fogyás/pszichológus, vagy olyan munkahely lehet segítene, ahol nincs emberek között.

sosem fogom megérteni, miért gondolják egyes eladók, h rám tartozik, hogy rosszkedvük van, vagy utálják a világot, vegyenek boxzsákot, aztán püföljék otthon, engem nem érdekel a vergődésük.

szept. 4. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem fogják föl, hogy más is dolgozó ember, nem csak ők. És még csodálkozunk, hogy megcsappant a kereslet, mikor már utálnak az emberek belépni is a boltba.
szept. 4. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!