Ez normális eladói magatartás?
Csütörtök délután emailben érdeklődtem egy üzletben, hogy van e egy általam már korábban megvásárolt termékből jelenleg az üzletben, illetve egy másikból, a kettő közül személyesen szeretném eldönteni melyiket akarom megvenni péntek délután. Hangsúlyoztam messziről megyek biztosra kell tudnom. Megnyugtattak van, menjek nyugodtan.
60 kilómetert utaztam A SEMMIRE, ugyanis ott derült ki, hogy egyikből sincs... Azon gondolkoztam sírva fakadjak vagy megtépjem az eladó csajt amiért így átb@szott,mert a vérvörös fején láttam, hogy csak random írt egy viszontválaszt b@szott megnézni a raktárkészletet. Miért kell ilyen aljas módon kib@szni a másikkal, szórakozni a pénzével, idejével?
Tudom a kérdés költői...
Nem normális, ha már egyértelmű választ adott...
átvert
Majdnem ugyanígy jártam.
Tavaly októberben meghalt a monitorom, és sürgősen szükségem lett volna egy másikra. Felnéztem az Euronics oldalára, ahol mit ad Isten, pont találtam egy épp akcióban lévő, a régihez hasonló paraméterekkel rendelkező monitort, de csak az innen 60 km-re lévő üzletben volt raktáron 3 db az oldal szerint. Másnap délelőtt szakadó esőben a párommal le is autóztam, és kértem a monitort. Az eladó erősködött, hogy vegyek egy jobbat/drágábbat, de én nem tágítottam. Erre bement a raktárba, negyedóra múlva visszajött, hogy hát sajnos már nincs ebből a monitorból. Mondtuk neki, hogy ne szívasson, csak ezért autóztunk ide 60 km-t. Visszament a raktárba turkálni, aztán újabb tíz perc után leesett neki, hogy a kérdéses monitor ki van állítva az egyik legfelső polcra. Száját húzva ugyan, de leszedte onnan nekünk és elvihettük.
A monitor eddig teszi a dolgát. 🤷♂️
Maszek üzlet, rendes ember által megírt válasz email volt, nem automata.
De a csaj reakciója is beszédes volt, vérvörös fejjel, tisztán látszott ad hoc írt egy választ, csak, hogy írjon valamit. Menteni akarta a helyzetet, egy silányabb valamit akart rámsózni, majdnem mondtam neki, hogy hová dugja fel ezek után...
Kizárt, hogy 1 nap alatt elvitték volna, nem egy trendi, felkapott termékről van szó. Na és mindkét fajtát, pláne életszerűtlen
Felmerülhet miért nem rendeltem meg futárral akkor? Sajnos jártam már úgy, hogy a weboldalon látott terméknek ps-sel fel volt húzva a színe, így értelemszerűen már csak azt hiszem el, amit a saját szememmel látok.
Felháborítónak tartom, hogy következmények nélkül szórakozgatnak más kontójára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!