A magyar társadalom miért annyira elítélő a tudatos gyermektelenséggel szemben?
"Eleve miért kérdezgetnrkcvadidegen embrrek arról, hogy mikor lesz gyefek stb."
Azért mert az átlag ember szoftveresen így van installálva. Ha megfigyeled egy kb akármilyen társaságban semmi más beszédtémájuk nincs.
Csak a kapcsolat meg a gyerek.
De komolyan én még a tesómtól is visszahallottam, hogy egyszer arról beszéltek egy barátnőjével, hogy nekem van e kapcsolatom.
Külön érdekesség, hogy ezt egy olyan nő hozta fel akinek 3 pszichopata pasija is volt.
Amúgy jó lenne ha mindenki a saját életével foglalkozna.
Mert Magyarország egy elmaradott észak balkáni nyomortelep, ahol - jó esetben - még csak most tanulja a társadalom, hogy nem attól függ, hogy valaki jó ember-e, hogy van-e gyereke, vagy homoszexuális-e stb.
Az idősebb generáció - az értelmiséget leszámítva - menthetetlen sajnos, mert nárcisztikus érzelmi roncs a bő 80 százalékuk.
Az Y és a Z generáció sokkal elfogadóbb, igy előbb vagy utóbb itt is lesz változás, a nyuggereket meg szépen elintézi a csodálatos egészségügy, és mennek az intoleráns boomerek a retyóba szarként lehúzásra...
A magyar társadalom, sajnos, eleve nemzeti sportként tekint az ítélkezésre, gyűlölködésre.
Ehhez még hozzá kell venni azt is, hogy a mostani idősebb generációnak az az alap elgondolása, hogy a család egyenlő a sikerrel, a mindennel. És ott van a drága kormány is, ahol meg azt szajkózzák, hogy a nőnek két dolga van: gyereket szülni, háztartást vezetni. Amíg ilyen elmaradott a gondolkodásmód, az álalános hozzáállás a témához, itt nem lesz érdemi változás.
25. Teljesen korrekt érvelés.
Reálisan és mélységében szemlélve rensdkívül kicsi esélye van egy jó család létrejöttének (a siralmas helyzet persze az, hogy a legtöbben be nem ismernék, hogy a saját kis mintacsaládjuk egy rakás ...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!