Miért "bűn" manapság sokak szemében az, hogy az adott személyek több kérdésben is az ezotériának adnak igazat a tudomány helyett? (Alapvetően tisztelik a tudományt ők is, de nem mindenben értenek egyet vele.)
Egyébként a süngomba pl. rákot is gyógyít.
Erről is vannak tanulmányok. Egy csávó mutatta be egy videóban, aki régóta ezzel foglalkozik, az anyja mellrákját megggyógyította vele.
Ezt példaként írom, hogy a köztudatba nem mennek be ezek a dolgok, csak az, hogy rákra nincs ellenszer. Én beszéltem egyszer olyan nővel itt, aki azt mondta, a gyógynövények SEMMIT nem hatnak, és orvos kell ha valami baj van.
Az ilyenek teljesen kiszolgáltatottak a rendszernek, és teljesen elvesztették a kapcsolatot a természettel, egy mesterséges rendszerben élnek.
A tudomány azért tudomány, mert bizonyítani tudják tényekkel, kisérletekkel, eredményekkel (és igazából akármivel, amivel biztosan alá tudják támasztani az igazat).
És szerintem sokan úgy vannak ma már vele, hogy erre szeretnek támaszkodni ami biztos a többi pedig nem ér semmit.
Ellenben pár száz évvel ez előtt, amikor sokmindenről máshogy vélekedtek, mert nem tudták bizonyítani, de elfogadták a gondolatot vagy eszmét, hogy valamiért az úgy van.
Ebben az évszázadban viszont az tény, hogy nagyon sokmindenre kaptunk tudományos választ, de én szerintem mindíg is lesznek olyan dolgok, amit nem fog a tudomány sem bebizonyítani, de az még is valamilyen ismétlődő sémák és erők szerint úgy lesz.
Szerintem nem bűn, gondoljon mindenki azt, amit szeretne, csak akkor fogadja el, hogy
1) nem értek ezekkel általában egyet
2) nem fogok ilyen emberrel párkapcsolatba lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!