Miért "bűn" manapság sokak szemében az, hogy az adott személyek több kérdésben is az ezotériának adnak igazat a tudomány helyett? (Alapvetően tisztelik a tudományt ők is, de nem mindenben értenek egyet vele.)
"Komoly szövegértési problémáid vannak."
Végső soron erre megy ki a kis "játékod", amit írtam.
A tény, hogy a tekintélyre hivatkozás szerinted valid érvelés, mindent elárul.
Az a gond, hogy a tudománynak van egy világos, a gyakorlat által igazolt módszere a valóság megismerésére, pontosabban arra, mi alapján fogad el egy állítást igaznak.
Amikor valaki elfogad egy ezoterikus állítást, akkor ezeket a kritériumokat a szőnyeg alá söpri.
Ha van is olyan eset, amikor valakinek testen kívüli élményben volt része, az, hogy a tudomány erre nem tudja a választ, nem kisebbíti azt: hogy nem tudom valamire a választ, nem implikálja, hogy akkor valamilyen magyarázatot el KELL fogadnom. Az ezotéria felvethet elméleteket, de egyiket sem tudja bizonyítani. Ha tényleg vannak ilyen esetek, a tudomány lesz az, amely végső választ fog adni arra, mi az igazság. De az, hogy valamire nem tudjuk mi, illetve a tudomány a választ, Te meg elfogadod azt, ami jól hangzik, az emberi értelem megcsúfolása.
"Végső soron erre megy ki a kis "játékod", amit írtam."
. Semmilyen játékom nem megy ki semmire. Sehol nem állítottam, hogy okosabb lennék általában Teslánál. Te viszont ezt állítottad, szóval itt csak Te játszol. Vagy tényleg nem érted, mit írok.
20:16
Ez esetben ajánlom Anita Moorjani könyvét, ő orvosilag bizonyítottan, rövid idő alatt teljesen felgyógyult a végső stádiumú rákból, miután halálközeli élménye volt, és tudott mindent igazolni az orvosoknak, akiknek leesett az álluk a csodálkozástól, döbbenettől.
20:45
Ott a pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!