Hogyan hagyjam abba az önszabotálást?
Figyelt kérdés
Ha szabadidőmben valamit eltervezek, hogy majd szomvaton vagy vasárnap azt fogom csinálni, 100%, hogy nem azt fogom csinálni.
Pl eltervezem hogy filmet fogok nézni, mert tényleg szeretném, akkor mindent csinálok csak azt az 1et ne kelljen, amit elterveztem.
Miért van ez és hogyan hagyjam abba?
jún. 30. 16:11
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Önsorsrontó típus vagy. Üdv a klubban, én odáig mentem ezzel, hogy valószínű hogy nem fogom sokáig húzni.
2/3 anonim válasza:
Micsoda problémák,már ne is haragudj XD
Állítsd a telefonodat emlékeztetőre,és amikor jelez,dobj el mindent a g.cibe és kezdj el filmet nézni.
Amúgy hány éves vagy?Tizenkettő körül?
3/3 anonim válasza:
Nem jó szót használsz. Ez nem azt jelenti, amire te gondolsz. Ez inkább motivációhiány. Nincs mi motiváljon, hogy azt tedd, amit eltervezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!