Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen magasak vagytok és...

Milyen magasak vagytok és mennyire érzitek magatokat magasnak?

Figyelt kérdés
Én 175 cm-es férfi vagyok, a fiatok körében kifejezetten alacsonynak érzem magamat, többségük 180 cm felett van a fiúknál, a fiatal lányok is 170 cm körül vannak vagy afölött, az a tapasztalatom.
2024. jún. 30. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak 155-165 közötti fiatal lányok is. Majd megtalálod a hozzád illő párt.
2024. jún. 30. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, 172, és zavar. Jobb lenne 165 körül.
2024. jún. 30. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
188. Én jól érzem magam. Bárzavaró, hogy akörnyezetem az alacsonyabbakbak van kialakítva. Ülőhelyek, asztalok, pultok... kellemetlenül kicsik tudnak lenni. Pl tömegközlekedés.
2024. jún. 30. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:

175,5 cm voltam pár éve, amikor utoljára mértem. Azóta nem hinném, hogy sokat nőttem volna, ha egyáltalán. Akkor lehettem 20 éves.

Egészen egyetemig, bárhová mentem, fixen vagy a legmagasabb voltam, vagy az egyik legmagasabb. Általánosban és gimiben is a lányok tornasorában 2., 3. helyen voltam végig, fiúk meg nagyjából egymagasak voltak velem, vagy alacsonyabbak.

Gimi első évében alig volt nálam magasabb srác, ballagásra már szinte mindegyikük lehagyott, de a lányok közt így is a legmagasabbak közt voltam.

Most, egyetemen, pedig majdhogynem átlagosnak érzem a magasságom, aminek örülök, mert sokáig tartott megbarátkoznom vele.

2024. jún. 30. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
168 cm vagyok nőként. Összességében elégedett vagyok, szerintem ez egy jó aranyközépút. Bár néha-néha rámjön, hogy szívesen lennék pár centivel alacsonyabb, mert már ennyivel is sokszor "túl magasnak" tartanak.
2024. jún. 30. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:
156 cm vagyok, nő. Sosem éreztem magam magasnak nyilván 😂 Nem különösebben zavart amúgy sosem az alacsonyságom, szerencsére legalább vékony alkat vagyok, általában csinosnak tartanak az emberek így is. Nem mondom, hogy nem dobnék rá szívesen egy 10 centit, de nem központi kérdés az életemben.
2024. jún. 30. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:
166 centi vagyok lányként, ez szerintem átlagos, bár szívesen lennék 170 felett, de ugye ez nem kívánságműsor. :D
2024. júl. 1. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!