Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen magasak vagytok és...

Milyen magasak vagytok és mennyire érzitek magatokat magasnak?

Figyelt kérdés
Én 175 cm-es férfi vagyok, a fiatok körében kifejezetten alacsonynak érzem magamat, többségük 180 cm felett van a fiúknál, a fiatal lányok is 170 cm körül vannak vagy afölött, az a tapasztalatom.
2024. jún. 30. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

190 vagyok és ha tehetném átadnék 6-7 cm-ert.

Ezt a magasságot túl magasnak élem meg.

Hidd el 180 cm magas de jóképű az sokkal többet ér.

2024. jún. 30. 16:04
 2/17 A kérdező kommentje:
190 cm szerintem az tökéletes magasság.
2024. jún. 30. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
170 vagyok nőként, szerintem ideális, maximum 175 lennék, alacsonyabb nem.
2024. jún. 30. 16:29
 4/17 anonim ***** válasza:
180cm vagyok és nem tartom magam se túl magasnak, se túl alacsonynak. Természetesen vannak nálam sokkal magasabb férfiak is, de az átlagnál magasabb vagyok egy kicsit a környezetemben.
2024. jún. 30. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:

tévedsz. Ez túl magas.

Igen tudom! itt főleg itt az oldalon azt lehet hallani h a nőknek magas pasi kell, hidd el a valóságban nem ezaz elsődleges. Hiába a magasság ha nem vagy mellé jóképű is. Ha jóképű lehetnék bármikor 6-7 cm-ert odaadnék :)

Egyébként pedig a nők java ugye alacsonyabb nekik sem kell egy 180-184 nél magasabb, csak nézz ki jól.

2024. jún. 30. 16:44
 6/17 anonim ***** válasza:

170 centi vagyok nőként, szeretem ezt a magasságot. Nem tartom magam kifejezetten magasnak, és ezért fura, mikor mondjuk körben állva beszálgetünk, és leesik, hogy a társaságban van, aki a vállamig ér, még férfiak is vannak, akiknél magasabb vagyok. Eddig az összes fiú, férfi akivel randiztam, ugyanolyan magas volt, mint én.

Egyébként az átlagmagasság férfiaknál 177 cm Magyarországon (igen, most kerestem rá), szóval te kb. átlagos vagy, nem alacsony. Az, hogy a tizenéveseket mivel etették, hogy némelyik az égig nőtt, én is szeretném tudni :D

2024. jún. 30. 16:53
 7/17 anonim ***** válasza:
174 cm vagyok nőként. Hogy mennyire érzem magam magasnak, az társaságtól függ, de alapvetően annak érzem magam. A legtöbb női ismerősöm például jelentősen alacsonyabb nálam.
2024. jún. 30. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
163 cm vagyok nőként, ez elvileg átlagos, vagy valamivel alacsonyabb. Magasnak nem érzem magam, de kifejezetten alacsonynak sem, azt látom, hogy nagyon sokan vannak, akik kb. ennyire magasak.
2024. jún. 30. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:
189 cm vagyok,magasnak érzem magam,jó is eléggé
2024. jún. 30. 17:49
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#5-ös:

Én pedig pont azt tapasztalom mostanában, hogy a nők többsége magasabb nálam (175 cm-nél) vagy egy magas velem, bár egyetem környékén lakom, itt fiatalabbak vannak. Ezért is mondtam, hogy 190 cm elég jó magasság, ez biztos nem lehet kizáró ok, mert mégsem 2 méteres vagy azért.

Ha elmennél Hollandiába egyébként, lehet hogy átlagos magasságúnak éreznéd magadat.

Itt egy videó róla, érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=va_4E3TRGR8

2024. jún. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!