Miért ilyenek egyes srácok?
Figyelt kérdés
Állandóan teszik a nagymenőt hogy jaj ők mekkora nőcsábászok, ők a legnagyobbak minden jó nőnek kellenek, ők állnak a nők felett, aztán ha meglátnak egy szép lányt nem mernek velem szemezni sem. Úgyhogy miről beszélünk???2024. jún. 28. 08:39
1/8 anonim válasza:
Nagyszájúságról beszélünk. Vagy arról, hogy nem jössz be nekik, én sem szemezek azzal, akitől nem akarok semmit.
2/8 anonim válasza:
Azért mert még gyerek fejjel gondolkodnak, ha meg már idősebb korosztályról van szó, akkor szimplán csak idióták.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 akkor úgy mondom hogy a jó nőktől meg zavarba jönnek
2024. jún. 28. 09:00
4/8 anonim válasza:
És te jó nő vagy?
Lehet, őszerintük meg nem....
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagy olyan szép, mint aminek gondolod magad. Rájuk írod, hogy azt hiszik minden nőnek kellenek, de magadról is pont ezt hiszed, hogy minden fiúnak kellenél, hiszen csodálkozol ha valaki véletlenül nem szemez veled. Úgyhogy miről beszélünk?
6/8 anonim válasza:
Figyu,Dobj egy képet és megmondom őszintén, hogy miért nem szereznek veled!👍
7/8 anonim válasza:
Hát én tényleg jó nő vagyok és velem ponthogy sokan szemeznek, még a kolléganőimnek is feltűnik, hogy mennyire megnéznek engem a pasi kollégák.
8/8 anonim válasza:
Arrogancia, nagyképűség, és egy kis ego-tuning lehetett ez.
Volt már olyan, hogy a munkahelyen tolt le egy srác ilyen monológot nekem, és később egy másik lánynak is, mire egy másik kolléga odajött, hogy "nehogy komolyan vegyük az agglegényt". Szóval azt adta elő, azt mesélte el, amit szeretett volna, ha a valóság lenne, de (sajnos, vagy nem sajnos) nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!