Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt egyes srácok,...

Miért hiszik azt egyes srácok, hogy jó ha kb semmi információ után ilyeneket mondanak egy online megismert lánynak?

Figyelt kérdés

Amikor alig beszélünk és elkezd azzal jönni, hogy számára én vagyok a tökéletes és ilyen hülyeségek. Mármint aranyos meg minden, de amikor öt perc beszélgetés után ilyeneket ír valaki napokon keresztül, és kb csak annyi információnk van a másikról, amit profilon láttunk az túlzás. Mármint nekem ebből az jön le, hogy igazából neki tökmindegy csak lány legyen a másik illető.

Például a napokban elkezdtem beszélni neten egy sráccal, még csak nem is pár keresés miatt, tehát nem társkeresőn akartunk össze hanem egy online játékban. Tök jófejnek tűnt, poénkodtunk, aztán elkezdett velem flörtölni. Én meg hát pár órás ismeretség után azt hittem, hogy viccel. Aztán úgy kiderült hogy nem... Azóta sem fér a fejembe, hogy pár óra irkálásból, ami vagy poénkodás volt vagy a játékkal kapcsolatos, és egy fb profil alapján hogy szűrte le, hogy én vagyok számára a tökéletes nő.

Komolyan miért kell szinte a semmiből azzal jönni,. Hogy az adott lanypont tökéletes, amikor alig ismeri? Ez egyáltalán bejön valakinek?

2020. dec. 29. 01:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ennyire elkeseredettek, nem kell - és nem is lehet - őket komolyan venni.
2020. dec. 29. 01:37
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Sok lánynak bejön. Nézd meg a poltikai kommunikáciot, jól reprezentálja az átlagot elvárások terén. "Mármint aranyos meg minden" te is ezt mondod rá. Amúgy mit várnál el? Ha nem mondasz semmit jön hogy nem tudunk komunikálni. Ha meg azt momdod a képek alapján sexi vagy találkozzunk hogy elbirjuk e egymást viselni, akkor a többség vérig van sértve töle.
2020. dec. 29. 01:48
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Reménykednek abban, hogy egyszer eljön az Aphrodité aki végre hajlamos lesz felülni a vad lóra.

Röviden ennyi.

2020. dec. 29. 01:50
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy valaki pár nap beszélgetés és a profilod megtekintése után rád nyomul nem baj. Biztos a beszélgetések és a külsőd alapján megtetszettél neki, de ez nem jelenti azt, hogy tökéletes nő vagy számára, vagy egy életre akarna választani. Szerintem ezzel abszolút semmi gond nincsen. Megmondod, hogy nem érdekel, azt kész. Ez a fajta felháborodottságod eléggé oktalan szerintem.

Valószínűleg azért istenítenek online beszélgetés alapján mert a valóságban nem szoktak lépni ezek a srácok. Vagy bármi más oka lehet.

2020. dec. 29. 01:57
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is csomószor voltam így! Egyikkel, addig jutottunk el hogy szeretjük az állatokat (de már itt fura volt, mivel elég furanak gondoltam azt hogy csalja a kutyáját, amikor más kutyákat simogat...xd) alig telt el 5 perc és már tervezte a randit, mert össze illünk. Aztán a semmiből a gyerekeinket tervezte...ugy hogy semmit nem tudtunk a másikról...

A másikrol ne is beszéljünk.

Nem értem az ilyen férfiakat. Egyszerűen menekülök tőlük. Nem értem kinek jönnek be ezek az "udvarlások" vagy mik.

Lehetetlen őket komolyan venni.

2020. dec. 29. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet több oka is:

- senki nem állt vele szóba eddig és aki igen, arra rázúdítja ezeket, mert úgy gondolja szimpatikusak az ilyen mondatok és ezáltal megerősítve érzi a "virtuális kapcsolatot"

- úgy gondolja, hogy alapból menő ilyeneket mondani

- így udvarol

stb

2020. dec. 29. 02:06
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Ne gondold azt, hogy lányok nem csinálják ugyanezt. Általában, ha az egyik félnek a másik külseje bejön, akkor egy kis beszélgetés után már szimpatikus lesz a másik.

Az csak ráadás, hogyha nem csinálnák ezt a srácok, mennyire más lenne a helyzet. Rengeteg nő nem mer vagy nem akar kezdeményezni, de rábólint, ha a férfi megteszi és bejön neki.

2020. dec. 29. 02:10
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem hogy van idejük gondolni arra, hogy ez jó, mert a gyönyörű ideálról alkotott illúziónak a reménye olyan gyorsan keresztül megy rajtuk, hogy gondolkodás nélkül gépelik és mondják ezeket.
2020. dec. 29. 02:32
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes hogy majdnem minden válaszoló úgy értelmezte hogy a fiú debil, pedig a kérdező sehol nem írt ilyet.
2020. dec. 29. 02:36
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, hogy néhány paraszt a kérdezőt támadja.
2020. dec. 29. 04:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!