Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen embereket hol lehet...

Az ilyen embereket hol lehet feljelenteni?

Figyelt kérdés
Nem nevezném még pontosan a helyét, de voltam vásárolni egy olyan márkaboltban, ráadásul pont a márkája miatt elég drágán adják ott a dolgokat. Azt gondolná az ember, itt jobban megválogatják, hogy kiket vesznek fel, de az egyik ott dolgozó férfi konkrétan fintorogva nézett rám és végig arrogáns viselkedést tanúsított, amikor kértem, hogy beszélni szeretnék a felettesével, azt mondta, hogy nincs bent, ezután kérdeztem, hogy hol van a panaszkönyv, elment keresni (látszólag), de azzal jött vissza, hogy nem találja. Amikor elmentem, halkan odaszólt a másik kollégájának, hogy ki gondolná, hogy egy olyan bálna, mint én, ilyen cuccokban akar járni, ő meg jókat röhögött rajta..
ma 11:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Az embert semmivel nem tudod jelenteni, amit csinált nem inkább büntetőjogi kategória, mint amit Te csináltál.

Az viszont szabálytalan, hogy a panaszkönyv nincs jól látható helyen.

ma 11:48
 2/24 anonim ***** válasza:
70%

Felejelenteni, ezért?

Neked elmentek otthonról!

ma 11:52
 3/24 anonim ***** válasza:
14%
Én feljelenteném. Rátaposnék kicsit a tyúkszemére, máskor majd megtanulja, hogy eladóként nem lehet bunkó, flegma a vásárlókkal.
ma 11:56
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Jót röhögnének rajtad a rendőrségen és elküldenének a fenébe.
ma 11:58
 5/24 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem is feljelenteni, én fogtam volna a ruhákat, és szétdobáltam volna az üzletben, majd ollóval kicsit átszabom a göncöket, na ezen röhögjetek, parasztok...
ma 12:00
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
Sehol nem lehet ezért feljelenteni. Szerencsére azt még nem tiltja semmi, hogy odasúgjon valamit az ember a kollégájának és nevessenek egyet.
ma 12:03
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
5-ös, akkor ők hívnák a rendőrséget, és ellened eljárás indulna garázdaság miatt.
ma 12:07
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
#7. Nagyon helyes is, hogy így van. 😁 Nehogy már egy képzelt sérelem miatt bármit meg lehessen tenni!
ma 12:18
 9/24 anonim ***** válasza:
17%
Emberi lelkekben kárt tenni is garázdaság, azt is büntetni kéne!
ma 12:23
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Itt már nem tudom eldönteni, egyesek viccből írják-e a válaszukat vagy komolyan gondolják.
ma 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!