Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen embereket hol lehet...

Az ilyen embereket hol lehet feljelenteni?

Figyelt kérdés
Nem nevezném még pontosan a helyét, de voltam vásárolni egy olyan márkaboltban, ráadásul pont a márkája miatt elég drágán adják ott a dolgokat. Azt gondolná az ember, itt jobban megválogatják, hogy kiket vesznek fel, de az egyik ott dolgozó férfi konkrétan fintorogva nézett rám és végig arrogáns viselkedést tanúsított, amikor kértem, hogy beszélni szeretnék a felettesével, azt mondta, hogy nincs bent, ezután kérdeztem, hogy hol van a panaszkönyv, elment keresni (látszólag), de azzal jött vissza, hogy nem találja. Amikor elmentem, halkan odaszólt a másik kollégájának, hogy ki gondolná, hogy egy olyan bálna, mint én, ilyen cuccokban akar járni, ő meg jókat röhögött rajta..
ma 11:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
Nem egy vadidegennel szembeni árulkodás ez, aki az utcán a semmiből mondott ocsmányságokat, hanem egy eladó, akinek kutya kötelessége minden potenciális vevővel tisztességesen beszélni. A panaszkönyv az erre egy intézmény, hogy igenis ezeket be kell jelenteni.
ma 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

Feljelenteni nem tudod, mert az büntetőjogi fogalom, ez az eset meg nem az.

Jelenteni tudod, erre való a panaszkönyv - nem véletlenül nem adták oda, megvolt az, hidd el.

Amit megtehetsz:

- a márkaképviselet email címét, telefonszámát kikeresed, és azon a felületen teszel panaszt. Én ezt javaslom.

- kikeresed a konkrét üzlet vezetőjének elérhetőségét - pl vész esetén értesítendő címmel ki szokták írni - és ott próbálkozol.

- a google oldalain értékeled az üzletet, és leírod a tapasztalataidat.

ma 14:35
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Lol... hát ez kellemetlen, de nem kell durcizni.

Az azért csendesen megjegyezném, hogy a súlyomra való "gebe, anorexiás, csontkollekció, stb" beszólásokat 95%-ban a megkeseredett kövérektől kapom, sohasem a normális súlyban lévő nőktől, de ti már rögtön hisztikéztek, amint valaki megjegyzi, hogy kicsit fogyhatnlá.

ma 15:46
 24/25 anonim ***** válasza:
38%
23: ha az eladó mond ilyet neked, ugyanúgy jelenteni kéne. Ez nem hisztikézés, hanem annak a biztosítása, hogy vki a munkájának megfelelően dolgozzon. Az eladónak az a dolga, hogy tisztességesen viselkedjen a vevővel. Érdekes módon minden más munkakörnél fröcsög mindenki, ha a dolgozó nem végzi jól a dolgát - pl. ha a tanár bizonyíthatóan pofára osztályoz meg gúnyolódik a gyereken, akkor ott a szülő (jogosan), ha az orvos elb...a a műtétet, vagy undorító módon sértegeti a beteget, már fröcsög rá mindenki, ha a kormányablakos nő körmöt reszelget és elküld a vérbe, akkor megy a puffogás... akkor az eladó miért más? Annak miért engedjük meg, hogy telibesz.ja a munkáját, meg azt, amit el lehet tőle várni?
ma 15:51
 25/25 anonim ***** válasza:
32%

" a súlyomra való "gebe, anorexiás, csontkollekció, stb" beszólásokat 95%-ban a megkeseredett kövérektől kapom"

Ú, a feleségem ugyanígy volt, mint te. A túlsúlyosoknak nincs empátiájuk a vékonyság problémájára. Nem rosszindulatból mondják, csak úgy gondolják, a "jósággal" nem lehet gúnyolni valakit.

ma 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!