Miért hiszik azt egyes srácok, hogy jó ha kb semmi információ után ilyeneket mondanak egy online megismert lánynak?
Amikor alig beszélünk és elkezd azzal jönni, hogy számára én vagyok a tökéletes és ilyen hülyeségek. Mármint aranyos meg minden, de amikor öt perc beszélgetés után ilyeneket ír valaki napokon keresztül, és kb csak annyi információnk van a másikról, amit profilon láttunk az túlzás. Mármint nekem ebből az jön le, hogy igazából neki tökmindegy csak lány legyen a másik illető.
Például a napokban elkezdtem beszélni neten egy sráccal, még csak nem is pár keresés miatt, tehát nem társkeresőn akartunk össze hanem egy online játékban. Tök jófejnek tűnt, poénkodtunk, aztán elkezdett velem flörtölni. Én meg hát pár órás ismeretség után azt hittem, hogy viccel. Aztán úgy kiderült hogy nem... Azóta sem fér a fejembe, hogy pár óra irkálásból, ami vagy poénkodás volt vagy a játékkal kapcsolatos, és egy fb profil alapján hogy szűrte le, hogy én vagyok számára a tökéletes nő.
Komolyan miért kell szinte a semmiből azzal jönni,. Hogy az adott lanypont tökéletes, amikor alig ismeri? Ez egyáltalán bejön valakinek?
Ezt én sem tudom pontosan. Nekem sokkal több időre lenne szükségem,találkozom is kéne azzal a személlyel,személyesen sokat beszélgetni vele,szerintem nagyon kanos.
22F
Az írásod alapján kedves kérdező . Szerintem te vagy igazi ! Amúgy van egy kutyám . Talizunk ? :-)
72/F
Miért, az jobb lenne, ha a pszichopata, paranoiás voltadat egyből felismernék?
Nyugi, 40 éves korodra senki nem fog ilyeneket neked írni, akkor meg az lesz a bajod.
13, tehát ha egy nő nem akar minden pasival szexelni vagy összejönni akivel interakcióba kerül, akkor pszichopata?
Incelriadó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!