Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szégyelősek egyes...

Miért szégyelősek egyes srácok a többi sárác előtt?

Figyelt kérdés

Nekem több olyan ismerősöm is van, akik pl. wc-ben nem tudnak pisilni, ha más is odaáll melléjük, vagy uszodába öltözőbe mindig törölközőbe cserélnek gatyát. Már kérdeztem tőlük, hogy miért van ez, de nem igazán tudtak rá válaszolni. Szerintetek mi ennek az oka? Ez normális?

14/F

2017. márc. 28. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Speciel én sem vagyok rá képes. Wc-ben egyszerűen taszít a gondolat, hogy mindenki lát.
2017. márc. 28. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
mert kicsi a szerszám
2017. márc. 28. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert szégyellik, hogy még nem túl érettek ott lent, vagy tele van a testük (uszodainál) kiszivott, harapott nyomokkal és még szeretnék titokban tartani, hogy szexelnek.
2017. márc. 28. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:

én konkrétan b-zisnak tartom, ha két azonos nemű ember meztelenül lesi egymást...:D ez inkább az uszodaira igaz.

a wc az meg szerintem más, de ez olyan, mint a kajálás. azt sem szeretik sokan, ha nézik, miközben eszik. ez gondolom ilyen ösztön vagy nem tudom...

2017. márc. 28. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző megmondta, azért mert elterjedt az a hülye felfogás, hogy ha két férfi meztelenül látja egymást az már b!zis.

Ezt baromságot,a látens melegek és biszexek találják ki, mert zavarban vannak az öltözőben. :)

Ezért is kéne visszahozni a sorkatonaságot, ott nem lenne idő ilyen csajoskodásokra.

Mert most őszintén miben más az, ha egy férfi arcát, fülét, szemét látom attól, hogy látom a f!rkát is, mikor öltözik vagy zuhanyzik. Semmiben. Egy férfi legyen férfi és ne szégyenlősködjön más férfiak előtt. A röhögés kerülget, amikor látom, hogy szerencsétlenkednek a törülközővel, hogy felhúzzák az alsógatyát. Ez nem normális, ez már beteges félelem a meztelenségtől (gimnofóbia).

Én letolom az alsót és nem érdekel, emiatt nem fogok feszengeni.

25/F

2017. márc. 29. 07:28
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, már megint miért lett eltávolítva a válaszom... semmi olyet nem írtam benne, ami ezt indokolná...

Kicsi a kukijuk, vagy optikailag hibásnak tartják... nekem pl bazi nagy szőrtüszők vannak az alján, meg a makkom alja tele van penile papulával vagy hogy hívják és ezt kamaszkoromban rettenetesen cikinek és szégyelletesnek tartottam, féltem, hogy bárki észreveszi, és kicsúfolnak... így is terrorizáltak lelkileg eleget, mert egy nyomi kis csipszar voltam...

2017. márc. 29. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!