Srácok, apák, akik ismeritek édesapátok, fiatok szerszámának méreteit, mennyi a különbség a tietek és az övé között?
Nekem kamaszkorom óta nagyobb mint apának. Izgalmas téma ez :D
23/f
Én a tesóm méretét tudom. Ő 17 éves neki 14 cm, én 19 vagyok, és nekem 15 cm...
Üdv
19F
Most ez komoly?
Persze anno láttam a vaterom gyerekkoromba,de nem vizslattam,méregettem,meg nem is volt divat az egymásra nyitogatás.
Minden a genetikai múlik és más rokontól,elődödtől is örökölhetsz.
Gondolj bele lehet egy apának vérpénisze van ami petyhüdten 4-5 cm, de a fiának simán húspénisze lesz,ahogy ez fordítva is előfordul.Genetikánál a nemiszerv mérete még hogy vér vagy hús pénisz lesz másodlagos,inkább a magasság,alkat ami jobban dominál,ami elsődleges.
Ahogy nőknél is hiába nagy mellű az anya lehet kis mellű lesz a lánya,mert másra üt majd a gyerek.
De amikor túlzott méregetése a gyereknek vagy szülőknek már nem túl egészséges,elég fura.
Nem azt kérdeztem odaálltál-e méregetni apád cerkáját! XD és természetesen azt sem kértem senkitől, hogy most kérdezze meg.
De akkor lehet nem is a szülő génjeit örököljük, hanem egy korábbi felmenőét?
Ezek szerint lehet nekem 15 cm (ez egy fals adat) de a testvéremnek meg 21? (ugye ez is fals adat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!