Miért old meg a magyar ember mindent kifogásokkal?
Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 13:40
1/21 anonim válasza:
Mit “magyaremberezel”?!
És mi az konkrétan, hogy “kifogásokkal”?!
2/21 anonim válasza:
Gondolom az "Ezt nem lehet megcsinálni, mert..." típusú emberekre gondolsz :D
Mert így a legegyszerűbb nem megcsinálni, amit nem akar...
Amúgy én is utálom ezt a típust...
3/21 anonim válasza:
Ez elég nagy általánosítás, zéró konkrétumokkal. Tudnál adni egy megtörtént esetet, példát, ami alapján ez megfogalmazódott benned?
4/21 anonim válasza:
A vállalkozó szakik közül a alsóbb réteg magyaráz meg mindent,hogy mit miért nem lehet megoldani,vagy amikor valami munka el van cseszve,megmagyarázzák,hogy azért nem függő valami,mert lejtős az utca.
"várjuk a billencset"(magyar retró dok.filmből részlet)
5/21 anonim válasza:
Én pl. azért mert lusta vagyok mint a dög. Nincs kedvem és erőm semmit sem megcsinálni, ezért mindenhez is kifogást gyártok. Például ezért sem dolgozom 25 évesen és tartatom el magam anyámmal, ezért leszek nagyvalószínűséggel hajléktalan, de őszintén lefosom már. Majd öngyilkos leszek. Ja hogy ahhoz is gyáva vagyok és ahhoz is kifogásokat gyártok. Hát ez van, a genetikámban sajnos benne van a kifogásgyártás.
6/21 A kérdező kommentje:
#1 Nem csinálsz ebből nemzeti sértődést, elgondolkozol a ktitikán.
2024. jún. 27. 14:06
7/21 anonim válasza:
#6, mi van akkor, ha a kritikád egy klisés, alaptalan általánosítást tartalmaz?
8/21 A kérdező kommentje:
Melyik része aptalan?
2024. jún. 27. 16:01
9/21 anonim válasza:
Itt hol a kritika? Szimplán ideböfögtél valamit ami önmagában egy értelmetlen általánosítás.
10/21 A kérdező kommentje:
Előbb még kritikának nevezted.
2024. jún. 27. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!