Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted jól gondolja rokonom.?

Szerinted jól gondolja rokonom.?

Figyelt kérdés
Azért kell gyűjteni sirkőre pénzt meg kriptára mert ha meghal az ember az az ''örökös'' háza és ott szépnek kell lennie szép síremléknek
2024. jún. 27. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden temetőben van így. Néhány évtized után, ha nincs rokon aki fizesse a sírhelyet, akkor a temető eladja, és még a csontokat is kiveszik. Főleg a nagyvárosi temetőknél igaz ez. Ettől függetlenül szerintem lehet igaza, de kinek mi a fontos.
2024. jún. 27. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Mi ismerősi körünkben is sokan félretették már a pénzt a temetésükre, de nem azért, amit te írtál, hanem azért, hogy ne a gyerekeiknek kelljen majd fizetni.

Szerintem nem a szép, nagy, drága síremlék a fontos. De legyen normális és legyen normálisan rendben tartva.

2024. jún. 27. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem gondolja jól.
2024. jún. 27. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Cigányoknál szokás, hogy egész díszes építmény a sír/kripta, meg az ékszereit is oda rakják. Youtube-on egész döbbenetes példák vannak rá.
2024. jún. 27. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Te direkt írsz ki ilyen debil temetős kérdéseket?

Szerintem a legnagyobb f.sag erre költeni. A családomnak is megmondtam, nonszensz, hogy annyi pénzt elbasznak a nagyszülők síremlékére, amikor az unokák albérletben nyomorognak és egy ócska autóra sem telik. Nekem pofám nem lenne bárki nyakába több évtizedes felelősséget fizetnivalokat akasztani. Abszurdum. Ha meghalok, hamvasszanak és szórjanak szet. Amúgy meg röhögök ezen a sok Senki Jóskán, aki életében egy nulla volt és a végén egy sirkotol várja a csodát.

2024. jún. 27. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazság, de szerintem ez (még?) nem annyira nagyon elterjedt meglátás. De azzal is egyetértek, hogy a kevesebb néha több, illetve egy visszafogott sírhely is lehet gyönyörű, esztétikus.
2024. jún. 27. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazság szerint inkább vonzóbb az, hogy ha már meghaltam, egy farkas vagy valami vadállat még jóllakjon velem, mint egy értelmetlenül csicsás sír, amit amúgy is maximum csak a rokonok nézegetnek, de kinek mi. 🤷‍♀️
2024. jún. 27. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor már mindegy.
2024. jún. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!