Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is úgy gondolja magában,ho...

Más is úgy gondolja magában,hogy Aug 20. és már a nyarat lezárta? Hogy szerinte akkor van a nyár vége?

Figyelt kérdés

2020. aug. 23. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Én ilyenkor már (augusztus 20án) korábban kelek, hogy visszaáljon a szervezetem a koránkelésre. Már végzem a nyár végi takarítást, (szekrények tetején por törlés stb...) vásárlom a sulikellékeket.

17/L

2020. aug. 23. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még szeretnék el menni valahova szeptember elején,fagyis gyerek mondta hogy szeptember közepétől jön vissza a korona mert addig tart a szezon is szóval bele kell húzni, nekem a nyár szeptember közepéig tart általában.
2020. aug. 23. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

"nyár végi takarítást, (szekrények tetején por törlés stb...)"

:D Hát ez totál kész! Jó nyári program, szó se róla! Sok év után lehet nekem is fel kellene néznem a szekrények tetejére, hátha aranyrudakat találok. Azt elmondhatom, hogy aranyat ástam a nyár végén :)

Vicces vagy amúgy, ha korodbeli lennék, esélyed lenne nálam ;Đ

2020. aug. 23. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, úgy nagyjából gimi eleje óta. Korábban kezdek kelni, szoktatom magam a suli időbeni napirendemhez. Céltudatosabban pakolom az íróasztalom, előszedem a majd kellő dolgaimat. És nagy bevásárlást tartok írószerekből, meg egyéb sulis dolgokból.

19/L

2020. aug. 23. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor zárom le a nyarat, ha már előkerül a hosszú nadrág és a dzseki. Ez olykor csak szeptember végén jön el. :)
2020. aug. 23. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább szeptember közepe táján szoktam, nyilván erre rásegít az is, hogy felsőoktatásban később kezdődik a tanév, mint gimiben meg általánosban.
2020. aug. 24. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Gimnazista koromban. De akkor se zártam le a nyarat, hanem akkor jöttek az érzések, hogy végéhez közekedik a nyár és még x napom maradt kihasználni. Ráadásul már jőtt a tankönyvátvétel, a tanszerek vásárlása meg a társai, az osztálycsoport is ilyen tájban jezdett aktivizálódni.

Az egyetemen mondjuk annyiban volt más, hogy pont vártam, mert szerettem. A gimivel se volt különösebb bajom, csak nem tetszett, hogy az otthoni elvárásnak eleget téve 200 százalékosan kell teljesítenem, még az olyan tárgyakból, amik nem érdekektek.

Az első nap, napok voktak jók a gimiben, majd jöttekmaz első stámonjérések és a szürke hétköznapok.

Szóval gimis koromban mindig ilyen tájban rossz érzések fogtak el, de, ahogy nár 1-2 nap maradt az évnyitóig, már izgatott voltam.

Egyetemista koromban pedig ugyanúgy Augusztus 20 után kezdtek el aktívvá válni a csoporttagok, de ott pl szeptember közepéig nem volt tanítás, mégis egy jó érzés fogott el, elmúlt a nincsen semmi dolhom érzésem ésna közelgő első nap gondokatától jó volt a kedvem, összeállítottam az órarendem, stb.

A nyár nekem minfig a tanévnyitóval zárult.

Amióta dolgozok, azóta nem különösebben törődök az évszakok váktozásával, szóval augusztus 20-a után már nem is jöttek jó ideje aznérzések, amiket iskokásként éreztem.

2020. aug. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!