Meglátásom szerint sokan nem így gondolják. Szerintem nagyon jól csinálja a dolgokat a miniszter úr. Miért szidják?
Szerintem az Orbán Viktor meg fogja nyerni.
Meg is kell neki.
Nyerni.
Nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e, mindegy komolyan válaszolok.
A jelentős többség, kb 7 millió tisztában van vele, hogy mi folyik itt.
A maradék 3 milliónak a többségét sz.rral etetik és elhitetik velük, hogy az milyen jó. A 3 millió kisebbik része meg jól keres a rablógazdálkodással és terjeszti a hazugságokat, propagandát, mint itt is néhányan. Döntsd el, te hova tartozol.
"Nem tudom eldönteni, hogy komoly kérdés-e, mindegy komolyan válaszolok.
A jelentős többség, kb 7 millió tisztában van vele, hogy mi folyik itt.
A maradék 3 milliónak a többségét sz.rral etetik és elhitetik velük, hogy az milyen jó. A 3 millió kisebbik része meg jól keres a rablógazdálkodással és terjeszti a hazugságokat, propagandát, mint itt is néhányan. Döntsd el, te hova tartozol."
A balliberális ellenzékiek azóta sem fogják fel, hogy nem az ország teljes létszámával kell számolni. Eleve nem is él 10 millió ember ebben az országban te ütődött balos. Akkor milyen 3+7 millió?
Másrészt tudod van olyan is, hogy országgyűlési választás. 7 millió ember hol szavazott a baloldalra? Ez nem úgy működik, hogy kivonod az ország lakosságából (azt se jól teszed) a fidesz szavazókat és kész a Fidesz gyűlölők száma. Ennyi erővel akkor ugyanígy számolva meg 8 millió ember gyűlöli az ellenzéket, ugye?:)))
Az országgyűlési választásokon brutálisan nagy arányban érkeztek a Fideszre a voksok, a szavazati jogukkal nem élő emberek itt nem számítanak bele, bár ugye baloöldali logika, hogy a nem szavazók és a 18 alattiak is biztosan a Fideszt gyűlölik, igaz????
Nevetséges! De hát ellenzékiektől ne várjunk jó számításokat!
Persze akitől idéztem, nem írta, hogy 7 millió a baloldalra szavazott, amit ők ellenzéknek hívnak. De a 7 millió az gondolom 10-3, ugye?:)
Akkor ennyi erővel 10-2, azaz 8 millió ember gyűlöli a baloldalt! Mert balosokra szavazott 2 millió, van még maradék 8, ha így számolunk.
Balos elme nem érti meg, hogy a szavazáson azok számítanak, akik szavaztak, nem így működik, hogy teljes létszám-fidesz szavazók= fidesz gyűlölők.
Ott vannak a választások, héj, szavazni kellene!:D Ami meg is történt, és nagyon magas arányban a FIdeszre! Aki nem szavazott, nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!