Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valójában minden ember alapból...

Valójában minden ember alapból fél/undorodik a hányástól?

Figyelt kérdés
Rengeteg videót láttam már a neten, hogy valaki a villamoson úgy csinál mintha hányni fognak és olyankor mindenki messzire elmenekül tőle. Írom ezt emetofóbiásként :D

jún. 26. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Nem félek tőle paranoid jelleggel, pl. ha egy buliban valaki nagyon sokat iszik, és emiatt hány, akkor igazából még azt is leszarom, ha rám is megy, le lehet mosni. De ha idegen ember hány, akkor nem tudhatom, hogy evett valamit, amire érzékeny, vagy beivott, vagy rosszul van a mozgó járművön, terhes, vagy beteg, és utóbbi esetben nagyon nem akarok se vele, se a háynásával érintkezni, mert nem akarom én is elkapni, hogy aztán én is hányjak, eléggé fájdalmas és én általában utána még rosszabbul vagyok, mint előtte, szóval ha lehet, kihagynám.
jún. 27. 18:34
 12/12 veszettkecske ***** válasza:
100%

Természetesen igen. Láttam már "hányás láncreakciót" is.

De pl aki az eü-ben dolgozik, az idővel "megszokja"...ha lehet ezt mondani.

júl. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!