Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valójában minden ember alapból...

Valójában minden ember alapból fél/undorodik a hányástól?

Figyelt kérdés
Rengeteg videót láttam már a neten, hogy valaki a villamoson úgy csinál mintha hányni fognak és olyankor mindenki messzire elmenekül tőle. Írom ezt emetofóbiásként :D

jún. 26. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a legtöbben nem szeretik, ha lehányják őket, mert büdös, nehéz kimosni, és elég gusztustalan egy félig megemésztett kaja + gyomorsav folttal sétálni az utcán. Ahogy az emberek azt sem szeretik, ha levizelik, lefikázzák, leköpik őket.
jún. 26. 13:55
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Másokétól igen, mivel undorító, és jobb tőle távol lenni, nehogy rád menjen.
jún. 26. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, és magától a hányástól mint jelenségtől nem undorodok különösebben, de nyilvànvaló hogy nem akarnàm hogy leokádjon valaki a tömegközlekedésen. Szerintem a többség számára ez egyértelmű.
jún. 26. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem akarja hogy lehányják, mert kellemetlen, büdös, undorító. Pont mint ahogy azt se viselné el senki, hogy sz@rral kenjék be mondjuk. Főleg nem egy vadidegen tegye ezt. Még a beteg gyerekedtől, párodtól azért valahogy kibírod, ha úgy alakul, de nem örömmel.

De az emberek nem emetofóbiás része nem úgy retteg, mint aki az.

jún. 26. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Amíg a tálban vagy a vödörben marad, semmi bajom vele.

De amúgy a te logikáddal élve az emberek a kólától is undorodnak, mert ugyebár elmenekülnek, ha mellettük akarsz felbontani egy felrázott flakont...

jún. 26. 15:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Az teljesen más tészta
jún. 26. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már eléggé immunis vagyok az ilyenekre, de azért jobb elkerülni, hogy lehányják az embert.
jún. 26. 16:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a félelmem, lehet hulyesegnek hangzik. Rosszul is lennék.
jún. 26. 16:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Már a látványától gyomorgorcsom van
jún. 26. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Max. a hányás-fétisesek nem: ők csipázzák a témát.
jún. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!