Mennyire megterhelő éjszakai műszakban dolgozni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 23:59
11/15 anonim válasza:
#8 Lehet nem mindenkinek van. Én azelőtt mielőtt odakerültem is volt éjfél körül egy holtpontom amikor le is feküdtem aludni. Nem voltam sose egy bagoly típus.
12/15 anonim válasza:
Én úgymond éjjeli bagoly vagyok; aztán így is megvisel. Nehezen lehet hozzászokni.
13/15 anonim válasza:
Én szeretem. Reggel hazaérek, eszek és tusolok utánna.
7körül megyek aludni és 15-16 óraig simán alszok egyhuzamba.
Kipihenten ébredek.
Ez csak akkor működik ha állandó éjszakás vagy, váltott műszakban nem éjszakáznék, ezt tisztáztam is amikor felmerült először az éjszakás műszak nálunk.
14/15 anonim válasza:
Én 3 naponta voltam 10 hónapig éjszakás: nappal nem tudtam aludni, minden 3. műszakot követő pár napot követően totál fáradt voltam.
15/15 anonim válasza:
Attol is fugg milyen munkat kell vegezni ejszaka
Mert ha ejjelior aki lof*szt nem csinal ugy szar
Ha meg nehez fizikai munka ugy megszarabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!