Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vallják magukat a...

Miért vallják magukat a nárcisztikusok echoistának?

Figyelt kérdés
Pláne a 9-10-es szintűek?
2024. jún. 23. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem koze nincs a nárcizmushoz annak ha vki nem mer meg se szólqlni elnyomja magát önmagában keresi a hibákat gátlásos fél és szorongó és megfelelési kényszere van. Nem értem miért vonnak parhuzamot ezek meg a bantalmazó nárcik közt. Olyan érzést kelt mintha vmi újat nagyot akartak volna kitalálni amiröl lehessen cikkezni meg csámcsogni. Mivel sok a szorongó csendes ember akik csak szőnyeg alatt mernek osonni es ennek adtak egy csomqgolást egy kifejezéssel.
2024. jún. 23. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha bántalmazó épp ilyen szorongo meghunyászkodó nyuszit is játszik, vagy esetleg sír, vagy megbánásokat ha mutat, az náluk minden esetben manipuláció csak, a hoovering része a bántalmazásnak mikor "visszaszívja" az áldozatot. És amiért nyuszit kellett játszania és erre kényszerult a hoovering miatt az aldozatért, ezért még nagyobb pofont fog kapni az áldozat.

Aki alapbol szorongo gátlásos nyuszi stb az nem nárci.

2024. jún. 23. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Az echoista az nem az nem a stockholm szindrólást jeleni meg a szólni nem merőt, aki elnyomja megában félelemből.
2024. jún. 23. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:

"Általában a leginkább melegszívűnek, önzetlennek tartott embereket tehetjük az ekhoista kategóriába."

"ezek az emberek nagyon félnek attól, nehogy terhet jelentsenek másoknak: rosszul érzik magukat, ha rájuk vetül a figyelem, különösen feszengenek, ha dicséretet kapnak. "

" az ekhoistáknak is gondot jelent a saját hangjuk, saját szavuk megtalálása."

"egy igazi ekhoista magát hibáztatja. „Túl sokat várok tőle”, „Túlérzékeny vagyok”, „Nem kellett volna ezt vagy azt tennem vagy mondanom”

"Kiből válhat ekhoista?

Az átlagosnál érzékenyebbnek született gyerekekből, akik kritikus, a szeretetet nehezen adó, feltételekhez kötő, esetleg bántalmazó vagy narcisztikus szülői környezetben nevelkednek. Azt tanulják gyerekkorukban, hogy akkor úszhatják meg könnyen, akkor van esélyük szeretetet kapni, ha nagyon jók, ha nem okoznak gondot, ha tulajdonképpen fel sem tűnnek."

És a csavar hogy ezt nárcizmushoz kötik:

"A narcisztikus személyiségű ember önző, azt gondolja, hogy valamiért előjogok illetik meg. .... Velük ellentétben vannak olyan emberek is, akik éppen ellenkezően éreznek és élnek: ők az ekhoisták."

Ez kb olyan hasonlat a címben mintha en azt mondanám "sztálin halott hitler halott és én sem erzem tul jol magam."

Valojában minden között lehetne ennyi erővel parhuzamot vonni.

Én abszolut kizárom azt hogy nárcik között nebantsvirágok lennének. Profin tudnak nebántsvirágot színlelni, de nem nebántsvirágok soha. Hanem nagyon is tudják jól mikor es mihez kell az alázat meg a könnyek, ezzel is magukat provokálják hogy legyen ujabb okuk bántani. Merthát csak a könnyekre mentél vissza hozzá. Másképp nem. Kapsz akkor a képedre csak érkezzél meg..

2024. jún. 23. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Innen az idézetek, a fogalma

[link]

2024. jún. 23. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja kérdésre a valasz: manipulációból. Sajnáld meg higyj neki bízz benne menj vissza(mégegy pofonért).

Halat se méreggel horgászunk hanem kukoricával.

2024. jún. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!