Amióta melegebb van, csak én alszom el nehezebben?
Figyelt kérdés
Ha éjfél körül elalszom már jónak mondható, de tegnap majdnem 2 óra volt mire elaludtam.
2024. jún. 21. 23:30
1/10 anonim válasza:
en memtom mi van, nekem eleg egy ventillator nem hut tudom de kavarja a levegot es leparologtatja az izzadtsagomat
2024. jún. 21. 23:59
2/10 anonim válasza:
Én felébredek az éjszaka közepén, mert olyan meleg van hogy alig kapok levegőt -_-
2024. jún. 22. 00:04
3/10 anonim válasza:
Én negyed 6kor ébredtem arra, hogy vizes a hajam, és a pólóm nyakrésze. Akkor ventillátor be, de nagyon nehezen tudtam visszaaludni 🙄
Plusz le kell engedni a redönyt kb teljesen, mert ezen az oldalon kel fel a napocska és tűz befelé ezerrel, ez nagyon zavar az alvásban. De ennyire leengedett redönnyel meg nem jön be levegő.
Igen, felkelhetnék hajnalban leengedni, de rossz alvó vagyok nagyon, nehezen alszom el, főleg ha már 5-6 körül van 🙄🥺
2024. jún. 22. 00:04
4/10 anonim válasza:
Nem. Nehezen alszom el alapból, de most borzasztó. Lefekvéskor kikapcsolom a ventilátort, valamikor felebredek, bekapcsolom, aztán megint valamikor kikapcsolom és megint be. Közben a sok víztől, amit még épp nem izzadtam ki még pisilnem is kell. De lusta vagyok, visszaalszom egy kicsit, aztán csak felkelt a hólyagom. Redőny lehúzva, ablak csukva, keleti oldalon vagyok én is, plusz cicáim is vannak, akiket nagyon elbűvöl a nyitott ablak. Este tusolok, reggelre olyan a szagom, hogy szégyellem magam.
2024. jún. 22. 00:19
5/10 anonim válasza:
Ma még el sem tudtam aludni ettol a melegtol.😂
2024. jún. 22. 05:41
6/10 anonim válasza:
Csak te, nekem van klímám.
2024. jún. 22. 05:55
7/10 anonim válasza:
Dettó. Már melatonint kell néha bevennem, hogy elaludjak időben. Most vegre kaptunk egy kis lehülést, de amúgy ha nem lenne légkondi, itt halnék meg.
2024. jún. 22. 10:50
8/10 anonim válasza:
Én fordítva. Folyamatosan alszom, most is este 10-kor aludtam be és 11-kor keltem. De ki tudja meddig, ebéd után lehet megint bealszom egy 2-3 órára.
2024. jún. 22. 11:20
9/10 anonim válasza:
Amióta ez a fülledt meleg tart, én is sokat alszom. Teljesen mindegy, hogy 8-9 órát, vagy többet, mindig álmosan ébredek belőle. Délután, ha lefekszem sorozatnézési szándékkal, biztosan bealszom közben, ami nálam előtte igencsak ritka dolog volt.
Az egyetlen pozitív dolog belőle az az, hogy legalább este végre hamar el tudok aludni.
2024. jún. 22. 21:57
10/10 anonim válasza:
Éjszakára kereszthuzatot csinálok, jól alszom. Nappal mindent besötítek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!