Vajon hogy emlékeznek az asszonyok, nők?
Képzeljétek el, hogy bementek egy vidéki kisboltba. Az eladó egy karcsú, jó alakú, 60-as nő, csinos ruhában. Az arca nincs kifestve, és ami a lényeg, a haját sem festi. Őszen lóg a válláig.
Tegyük fel, hogy ti kevésbé szerencsés génekkel születtetek, meg kell harcolnotok a külcsín terén minden apróságért. Milyen szájízt hagy hátra a találkozás?
Mivan????
Milyen körökbe, milyen ismerőseim vannak, hogy csak itt,ezen az oldalon találkozok idiótákkal???
Ki az a hülye,aki ilyenen gondolkozik????
Elöször is, egy üzletben nem érdekel az eladó kinézete (ha nem mocskos), másodszor nekem teljesen mindegy, hogy festi a haját vagy sem, amíg rendesen kiszolgál.
Azon meg még soha nem gondolkodtam, másik nö miért enm sminkeli magát, festi a haját, és hogy hogy nézne ki jobban.
Senior Séf: a kérdéseid egyre hülyébbek, próbáld magad értelmesebben elfoglalni.
"Tegyük fel, hogy ti kevésbé szerencsés génekkel születtetek, meg kell harcolnotok a külcsín terén minden apróságért."
Honnan tudod, hogy annak a hölgynek akit láttál nem kell? Valószínűleg élete során folyamatosan rengeteg időt és melót tett abba, hogy a mai napig jól nézzen ki.
Nagy eséllyel én is ilyen leszek ;)
A kérdésben azt nem értem, kinek a szájízéről van szó. Keserűséggel tölt el, hogy ő hatvanévesen is jól néz ki? Kisbolt, kis falu, kevesebb stressz, természetközeli életmód. Genetika, és belső tartalom/tartás/erő. Ez utóbbi mindenkit megmentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!