Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon hogy emlékeznek az...

Senior Séf kérdése:

Vajon hogy emlékeznek az asszonyok, nők?

Figyelt kérdés

Képzeljétek el, hogy bementek egy vidéki kisboltba. Az eladó egy karcsú, jó alakú, 60-as nő, csinos ruhában. Az arca nincs kifestve, és ami a lényeg, a haját sem festi. Őszen lóg a válláig.

Tegyük fel, hogy ti kevésbé szerencsés génekkel születtetek, meg kell harcolnotok a külcsín terén minden apróságért. Milyen szájízt hagy hátra a találkozás?

2024. jún. 21. 15:14
A kérdező szavazást indított:
A smink és a hajfesték hiánya teljesen lerontja a végeeredményt.
A smink és a hajfesték dacára is csinos a csaj.
12 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy 60 éves nő nem csaj.
2024. jún. 21. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Mivan????

Milyen körökbe, milyen ismerőseim vannak, hogy csak itt,ezen az oldalon találkozok idiótákkal???

Ki az a hülye,aki ilyenen gondolkozik????

2024. jún. 21. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Elöször is, egy üzletben nem érdekel az eladó kinézete (ha nem mocskos), másodszor nekem teljesen mindegy, hogy festi a haját vagy sem, amíg rendesen kiszolgál.

Azon meg még soha nem gondolkodtam, másik nö miért enm sminkeli magát, festi a haját, és hogy hogy nézne ki jobban.

Senior Séf: a kérdéseid egyre hülyébbek, próbáld magad értelmesebben elfoglalni.

2024. jún. 21. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
en visszamennek abba az idobe amikor a nejem csak ruhat mostak a toban meg kajat keszitettek nekem, van 8 gyerekunk, ellatja oket. En meg paraszt vagyok es napi parszor kapalom a foldet, begyujtom a kajhat, atjonnek Belaek, es katonaruhaban esszuk a kenyeret es orvendezunk, az asszonyok meg a gyerekekkel jatszanak.
2024. jún. 21. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

"Tegyük fel, hogy ti kevésbé szerencsés génekkel születtetek, meg kell harcolnotok a külcsín terén minden apróságért."

Honnan tudod, hogy annak a hölgynek akit láttál nem kell? Valószínűleg élete során folyamatosan rengeteg időt és melót tett abba, hogy a mai napig jól nézzen ki.

2024. jún. 21. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Én ebből az ócska sminkes, műkörmös felszínes csak a nők körül forog a világ időből szívesen visszamennék a 60as évekbe amikor még mindenki emberszámba volt véve és komoly emberi értékek valóban számítottak.
2024. jún. 21. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat, de láttam már nagyon jól kinéző hatvanas nőket. Nem kell a smink, a természetes szépségnél nincs jobb!
2024. jún. 21. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy eséllyel én is ilyen leszek ;)

A kérdésben azt nem értem, kinek a szájízéről van szó. Keserűséggel tölt el, hogy ő hatvanévesen is jól néz ki? Kisbolt, kis falu, kevesebb stressz, természetközeli életmód. Genetika, és belső tartalom/tartás/erő. Ez utóbbi mindenkit megmentene.

2024. jún. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!