Akik most 20 év körüliek, mire emlékeznek vissza gyerekkori nosztalgiával?
azok a kis gumik, amikből karkötőt, nyakláncot, kis figurákat lehetett csinálni.. egy időben nagyon rá voltunk állva
h2o sorozat még pl, meg a Harry Potter amik eszembe jutnak
Nem EU-szabvány játszótér, amin felnőttem
2000-es évek zenéi és TV-csatornái
Sárga villamos
Telefonbetyárkodás (nem voltak számkijelzős telefonok)
Nyári táborok (remek hangulat mobil nélkül, első csajom is ott szedtem fel:D)
Kék ellenerőzőkönyv a suliban (az üzenője vhogy mindig betelt xd)
stb még sok egyéb:D
22/F
Én a "bandámra" emlékszem, akikkel "rettegésben" tartottuk a játszótéren a másik "bandát". Hogy milyen mutatványaink voltak a mászókán, hogy bunkert építettünk az erdőben. Hogy mindenhova felmásztunk.
Nekem eléggé kimaradtak a műsorok, de a Tom és Jerry megvan. Játszani a tesóm kisautóival játszottam, csak én babáztam velük :D
Zene az nagyon vegyes volt, de általában a barátnőim szüleinek a bandáit hallgattam, vagy különböző nyelvű gyerekdalokat (francia, német, olasz, stb)
Amúgy jómódú családom volt. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy nem kényeztettek el, és csak nagyon sokára kaptam pl telefont (13-14 évesen). Boldog gyerekkorom volt, jó érzés felidézni a barátaimmal a gyerekkori bandázásainkat. Kb mind megmaradtak barátoknak, 16-19 év után is.
21/L
Nekem az első telefonom Nokia 3310 (?) volt.
Emlékeztek még a Westelre meg a Matávra? Pannon GSM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!