Akik most 20 év körüliek, mire emlékeznek vissza gyerekkori nosztalgiával?
Jaj meg az a sok műsor, amikor ilyen jósnő ült és be kellett telefonálni:D
Legyen ön is milliomos vetélkedő Vágóval
Szalon sör reklám
Azok a gumi karkötők, amiknek különböző alakjuk volt, emlékszem mekkora őrület volt a sulinkban :D Ilyesmire gondoltam: (a mai napig megvannak amúgy)
Sorozatok, mint például a Hannah Montana, H2O, Varázslók a Waverly Helyből, Ben 10, Scooby Doo, Tini Titánok. Zenéknél meg inkább a 2000-es, 2010-es évek elején futó sorozatok főcímdalai inkább, illetve pár Big Time Rush szám is. Meg a "Ketchup Song" is.
A kedvenc reklámom viszont a karácsonyi Minimax-os volt; Mini és Max, Picicica és Macikutya (bár az utóbbiban nem vagyok annyira biztos) együtt díszítették fel a karácsonyfát, annyira hangulatos és aranyos volt az egész kicsiként.
Amin még szerettem nosztalgiázni, azok a régi, netes játékok voltak. Emlékszem a Barbie-nak, MyScene-nek voltak nagyon, nagyon jól kidolgozott és interaktív honlapjai, egy rakat játékkal, amikkel képes voltam hosszú órákat elütni. Csak amióta megszűnt a Flash, az összes olyan játék használhatatlanná vált, ami (bármilyen ciki is) így 22 éves fejjel nem kéne, hogy zavarjon, mégis bánt kicsit :D
Meg lány létemre imádtam autóversenyzős játékokkal játszani, illetve a Croc 2 játékban volt egy tutajos verseny, azzal is mennyit játszottam.
Unokatesóimmal rengeteget Honfoglalóztunk, egyiküknek majdnem a kezdetek óta volt felhasználója és sokat játszottunk, valahányszor átmentünk egymáshoz; azokon az időkön is nosztalgiázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!