Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik most 20 év körüliek,...

Akik most 20 év körüliek, mire emlékeznek vissza gyerekkori nosztalgiával?

Figyelt kérdés
Legyen az bármi, zene, játék, reklám, műsor, interneten valami, vagy igazából bármi, ami vissza flash-el a gyerekkorotokba?

2022. dec. 26. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj meg az a sok műsor, amikor ilyen jósnő ült és be kellett telefonálni:D

Legyen ön is milliomos vetélkedő Vágóval

Szalon sör reklám

2022. dec. 26. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pannon GSM az élvonal!
2022. dec. 26. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Azok a gumi karkötők, amiknek különböző alakjuk volt, emlékszem mekkora őrület volt a sulinkban :D Ilyesmire gondoltam: (a mai napig megvannak amúgy)

[link]

Sorozatok, mint például a Hannah Montana, H2O, Varázslók a Waverly Helyből, Ben 10, Scooby Doo, Tini Titánok. Zenéknél meg inkább a 2000-es, 2010-es évek elején futó sorozatok főcímdalai inkább, illetve pár Big Time Rush szám is. Meg a "Ketchup Song" is.

A kedvenc reklámom viszont a karácsonyi Minimax-os volt; Mini és Max, Picicica és Macikutya (bár az utóbbiban nem vagyok annyira biztos) együtt díszítették fel a karácsonyfát, annyira hangulatos és aranyos volt az egész kicsiként.

Amin még szerettem nosztalgiázni, azok a régi, netes játékok voltak. Emlékszem a Barbie-nak, MyScene-nek voltak nagyon, nagyon jól kidolgozott és interaktív honlapjai, egy rakat játékkal, amikkel képes voltam hosszú órákat elütni. Csak amióta megszűnt a Flash, az összes olyan játék használhatatlanná vált, ami (bármilyen ciki is) így 22 éves fejjel nem kéne, hogy zavarjon, mégis bánt kicsit :D

Meg lány létemre imádtam autóversenyzős játékokkal játszani, illetve a Croc 2 játékban volt egy tutajos verseny, azzal is mennyit játszottam.

Unokatesóimmal rengeteget Honfoglalóztunk, egyiküknek majdnem a kezdetek óta volt felhasználója és sokat játszottunk, valahányszor átmentünk egymáshoz; azokon az időkön is nosztalgiázni.

2022. dec. 28. 00:24
 14/15 anonim ***** válasza:
y8 játékoldal, számtech órán de sokat toltuk:D
2022. dec. 28. 09:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Tarsfoglalo (honfoglalo oldala) oldalon a trollkodasunk. Na az Epic volt :D
2022. dec. 28. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!