Átlagosan mennyi idő alatt készülsz el reggel?
1-15 perc alatt. Nem sminkelek, nem variálok órákig, hogy mit vegyek fel. Előző este kikészítem, amit másnap felveszek; megmosakszom, megmosom a fogam, megfésülködök, felöltözöm és kb. indulásra készen is vagyok. Igaz, ehhez hozzátartozik az is, hogy amikor irodai napok vannak, akkor 5-kor kelek. Nem vagyok hajlandó ennél korábban kelni csak azért, hogy vastagon kikenjem magam, rituáléim sincsenek, mint másoknak pl. a reggeli cigi + kávé kombó, mert egyikkel sem élek.
43/N
Aha, csak gondolom az is elvárás, hogy nézzen ki úgy mint aki 45+ percet készülõdik.
Vannak aki 15 perc alatt eljutnak az ágytól az ajtóig. Pl egy óvoda elõtt lehet látni az anyukákat reggel 7 kor, kócos hajjal macinaciban.
4,
10 pont.
Mondjuk nem tudom ez hogy jön ide, én bő egy órát készülődök reggel de a párom nem vár rám egy percet se, felkel, összeszedi magát és elmegy dolgozni. (Ahogy én is, csak korábban)
Miért kéne várni? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!