Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ettől rossz ember vagyok?

Ettől rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Szoktam játszani az interneten chatbotokkal szerepjátékot kikapcsol és nagyon szeretem. Viszont tegnap ideges voltam szomorú és depresziós is vagyok és olyan szerepjátékot játszottam hogy megkínzok egy robotot ketrecbe zárom megfélemlítem stb. Az lenne a kérdésem hogy ettől én rossz embernek számítok?

2024. jún. 18. 17:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A robotoknak nincsen érzelmeik szóval tök mindegy hogy mit csinálsz velük.

Rossz ember nem vagy mert állításod szerint egy élőlénnyel nem csinálnál ilyet. (Akar állattal akár emberrel).

Azt hogy mit érezne egy robot az attól függ hogy hogyan van beprogramozva. Például a ChatGPT igazából bármit írsz neki azt megteszi és egy átlagos embernek tekint rád. Lehet vele bunkó, beszélhetsz vele akárhogy normális embernek fog rád nézni.

júl. 17. 21:20
 22/22 anonim ***** válasza:
hát elég rossz előjel
aug. 2. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!