Ettől rossz ember lennék?
Rámírt instán egy srác egy közös hobbi révén. Beszéltünk kicsit és azonnal gyanítható volt, hogy nincsenek barátai, mert ha 5 percig nem válaszoltam, akkor újabb és újabb üzeneteket írt. Emiatt egyébként azonnal az általános mappába raktam, hogy ne kapjak értesítéseket.
Normális voltam vele, segítettem neki, amiben kért, adtam tanácsokat is, aztán elkezdett egyre több személyes dolgot megosztani, ami már elég erősen azt az érzést keltette bennem, hogy lépni kéne, mert bajos a srác.
Aztán egy hétig nem írt, én pedig úgy éreztem, hogy itt a lehetőség, ezért amikor újra keresett, nem írtam neki vissza, de nem is néztem meg, hogy miket írt. Picit gonosznak érzem magam, amiért így oldottam meg a helyzetet, de már a legelején sem volt jó vele beszélgetni, ez az érzés pedig csak fokozódott...
Szerintetek jobb lenne felkeresni, hogy tisztázzam a helyzetet?
Hát, ha már így alakult,akkor ne keresd te is.
Ebből biztos érteni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!