Mit csináljak, ha nekem sokkal fontosabbak a barátaim, haverjaim, mint én nekik?
Figyelt kérdés
Minden barátságban ezt érzem. Hanyagolnak, lemondanak dolgokat, van amikor nem is válaszolnak. Ha meg nem szaladnék, akkor ennyi se lenne.2024. jún. 16. 14:36
11/14 A kérdező kommentje:
Alapból én egy cuki embernek tartom magam. 😊😊 Nem csak szeretetre vágyom, de adni is szeretnék, hogy ne legyen egyoldalú. Oda-vissza.
2024. jún. 16. 15:01
12/14 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha folyton bizonygatnom kellene az embereknek, hogy jó ember vagyok. Hogy elég jó vagyok.
2024. jún. 16. 15:03
13/14 anonim válasza:
A barátaid nem a megfelelő barátaid, csak érdek barátok, illetve valamiért kötelezőnek érzik, hogy ne hagyjanak ki...
Egyébként mióta ismered őket, hány évesek vagytok?
Én is volt, hogy évekig barátnak hittem néhány embert, aztán kiderült, hogy nem azok. Újonnan ismertem meg mást.
Ugyanúgy barátokat is nehéz találni ahogy társat is, ugyanúgy emberek , nem mindig a megfelelőt találjuk meg.
Így sajnos egyedül vagy, hiába vannak.
14/14 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy ennek mi az értelme, és változtatnék a hozzáálláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!