Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha nekem...

Mit csináljak, ha nekem sokkal fontosabbak a barátaim, haverjaim, mint én nekik?

Figyelt kérdés
Minden barátságban ezt érzem. Hanyagolnak, lemondanak dolgokat, van amikor nem is válaszolnak. Ha meg nem szaladnék, akkor ennyi se lenne.

2024. jún. 16. 14:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Néha azt érzem, nem is létezem.
2024. jún. 16. 14:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt érzem, nem kapom meg az emberektől a tiszteletet. Vagy úgy bánnak velem, mint a véres ronggyal, vagy mint a kapcaronggyal. A másik eset, amikor levegőnek néznek. Nem kezelnek helyén az emberek engem. De ez van, megbékélek a dologgal..
2024. jún. 16. 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálam is. Megszakítottam velük a kapcsolatot. Inkább ne lettek volna soha barátaim mint ilyen barátok. 3 éve már nem állok velük szóba. Még mindig harag van bennem irányukba.
2024. jún. 16. 14:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell nem szoba allni veluk, csak hagyjad. Ha akarnak majd keresnek. Te meg baratkozz masokkal. Akit erdekelsz, az mindig keres. Aki nem keres, azt nem erdekled, azt cs.
2024. jún. 16. 14:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Taszítom az embereket. Mondjuk a jobbik eset, amikor csak levegőnek néznek.. De többször ordibáltak már velem, amire nem tudom mi szükség van. Élnem még azért szabad?
2024. jún. 16. 14:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy egyeseknek a puszta létezésem is provokáció. Benne nincsenek hibák, ahogy mondani szokás, csak egy, hogy élve születtem...
2024. jún. 16. 14:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Csendes, visszahúzódó vagy?

Velük szoktak így bánni.

2024. jún. 16. 14:55
 8/14 A kérdező kommentje:
7# Ja... Csomó cseszegetést, ledegradálást kaptam már. Ennyire rossz ember vagyok?
2024. jún. 16. 14:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Adni meg csak úgy tudok, ha én is kapok. Szeretném, hogy a szeretet energiái áramoljanak bennem. Nem akarok alacsony energiaszinten rezegni. Szeretnék szeretni, szeretetet adni másoknak.
2024. jún. 16. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, de szerintem nem vagy rossz ember.

Viszont: szakítsd meg ezekkel a "barátokkal" a kapcsolatot. Nem érdemelnek meg téged. Válassz valami hobbit, sportolj, kösd le a figyelmed, és meglátod, jobb lesz!

2024. jún. 16. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!