Mit csináljak, ha nekem sokkal fontosabbak a barátaim, haverjaim, mint én nekik?
Figyelt kérdés
Minden barátságban ezt érzem. Hanyagolnak, lemondanak dolgokat, van amikor nem is válaszolnak. Ha meg nem szaladnék, akkor ennyi se lenne.2024. jún. 16. 14:36
1/14 A kérdező kommentje:
Néha azt érzem, nem is létezem.
2024. jún. 16. 14:37
2/14 A kérdező kommentje:
Azt érzem, nem kapom meg az emberektől a tiszteletet. Vagy úgy bánnak velem, mint a véres ronggyal, vagy mint a kapcaronggyal. A másik eset, amikor levegőnek néznek. Nem kezelnek helyén az emberek engem. De ez van, megbékélek a dologgal..
2024. jún. 16. 14:43
3/14 anonim válasza:
Ugyanez volt nálam is. Megszakítottam velük a kapcsolatot. Inkább ne lettek volna soha barátaim mint ilyen barátok. 3 éve már nem állok velük szóba. Még mindig harag van bennem irányukba.
4/14 anonim válasza:
Sztem nem kell nem szoba allni veluk, csak hagyjad. Ha akarnak majd keresnek. Te meg baratkozz masokkal. Akit erdekelsz, az mindig keres. Aki nem keres, azt nem erdekled, azt cs.
5/14 A kérdező kommentje:
Taszítom az embereket. Mondjuk a jobbik eset, amikor csak levegőnek néznek.. De többször ordibáltak már velem, amire nem tudom mi szükség van. Élnem még azért szabad?
2024. jún. 16. 14:51
6/14 A kérdező kommentje:
Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy egyeseknek a puszta létezésem is provokáció. Benne nincsenek hibák, ahogy mondani szokás, csak egy, hogy élve születtem...
2024. jún. 16. 14:54
7/14 anonim válasza:
Csendes, visszahúzódó vagy?
Velük szoktak így bánni.
8/14 A kérdező kommentje:
7# Ja... Csomó cseszegetést, ledegradálást kaptam már. Ennyire rossz ember vagyok?
2024. jún. 16. 14:56
9/14 A kérdező kommentje:
Adni meg csak úgy tudok, ha én is kapok. Szeretném, hogy a szeretet energiái áramoljanak bennem. Nem akarok alacsony energiaszinten rezegni. Szeretnék szeretni, szeretetet adni másoknak.
2024. jún. 16. 14:59
10/14 anonim válasza:
Nem ismerlek, de szerintem nem vagy rossz ember.
Viszont: szakítsd meg ezekkel a "barátokkal" a kapcsolatot. Nem érdemelnek meg téged. Válassz valami hobbit, sportolj, kösd le a figyelmed, és meglátod, jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!