Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pár embernek miért van a...

Pár embernek miért van a párjával közös Facebookja?

Figyelt kérdés

jún. 13. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Totális bizalomhiány, azt hiszik ez fogja megakadályozni a másikat abban hogy félremenjen.
jún. 14. 06:40
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Mert buz1k. Ezzel is mutatják hogy mennyire szerelmesek. Egy személy a kettő. Borsó meg a héja.
jún. 14. 06:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én közös Fb-t eddig két embernél láttam az egyik az általános iskolai osztálytársam aki 15 évesen szült ( szerintem nem kell magyarázni, ebből rögtön rájön mindenki, hogy nem magyar), olyan néven vannak fent a párjával, hogy szakadok a nevetéstől. A másik meg egy idősebb pár, akiknek közös vállalkozásuk van és közös Facebook oldaluk is. Ez utóbbi szerintem érthető, az első meg már csak a név miatt is megmosolyogtató😅
jún. 14. 07:50
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom úgy vannak vele, hogy nem igazán kockulnak, felesleges nyűg külön regisztrálni, inkább felcuppantják ezt a közös gépre és csókolom :D

Mint amikor nekünk gyerekkoromban (~15 éve) közös Skype- és Yahoo profilunk volt. Közösségi életet az egy darab Outlook profilunkban éltünk (lol) ott küldtük körbe a családnak és közeli barátoknak a vicceket, poénos képeket, PowerPointokat, satöbbi.

Tényleg felesleges lett volna profilból profilba ugrálni akkor, ez így egyszerűbb volt, gondolom itt is ez a helyzet.

jún. 14. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Èn ebbe sose mennèk bele.

1: ez a bizalmatlanság jele. Kontol alatt akarja tartani az egyik a másikat. Attól hogy együtt vagyunk, van èletem.van privátszfèrám. Ez nem jelenti hogy átlèpek egy határt másokkal...

jún. 14. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Mert szánalmasak. Eszembe nem jutna ilyet csinálni, meg is lepett, amikor hallottam róla, pedig 10 éve vagyunk együtt férjemmel 😅
jún. 14. 12:28
 17/19 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem semmi gaz nincs benne, jobb mint ezek a magamszfera meg fuggetlenseg manias hazasparok, akik inkabb szobatarsak akik neha bsznak egyet. Csak most libsieknel mindent divat lekopkodni, ami nem az EN EN EN-rol, meg az onallosagrol szol.
jún. 14. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom értelmezni.Egyik ilyen ismerős kisebbségi, szerintem neveltetés miatt, nagyon házias is, teljesen normális. A másiknál ott sokkal fiatalabb a férfi.
jún. 14. 14:40
 19/19 anonim válasza:
100%
Mert akkora a szerelem közöttük hogy csak na. Amúgy én sem értem, hogy mire jó a közös Facebook fiók.
szept. 10. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!