Pár embernek miért van a párjával közös Facebookja?
Ezt én sem értem. Kell az embernek a privát szfére, az elektronikus világban is.
Attól, hogy nem látunk bele a másik felhasználójába, még nem fog megcsalni.
Aki meg olyan, az meg közös profillal is megoldja, hogy félre tudjon lépni.
Legfeljebb az ismerősöket zavarja össze, mint a fene, mert nem tudni, adott pillanatban éppen kivel beszél.
Önbizalomhiányosak,ezért ellenőrizgetni akarják egymást. (vagy legalább az egyikük önbizalomhiányos.)
Kifelé a világnak akarnak élni,mutatni,hogy ők milyen jók meg cukik együtt (Akkor ez nem egymásnak szól kettejüknek maguk között,hanem a külvilágnak.[Akár irigységet is akarhatnak kiváltani,de nemfeltétlen.)
"1 megint mer a nő 🤣🤣🤣"
Hát nem is a pasi.
5
Ezeket a közös fiókokat általában a nő kezeli. Ismerettségi körben egy olyan férfi sincs aki használná a közös fiókot az asszonnyal.
Én arra tippelnék, hogy az egyikük nem nagy Facebookozós. Van olyan az ilyen profiloknál aki meg se nyitja a Facet, a párja olvassa fel neki, hogy Kovács Sári kérdezi, hogy mennél-e osztálytalálkozóra és ha igen, mikor érnél rá.
Másrészt, talán ez jobb megoldás is, mint amikor a párod csak úgy használja a te profilod, így legalább tudod, hogy amit írsz Nagy Pistának, azt Kiss Piri is elolvassa és lehet ő reagál ra, így túl privátot ne írj.
Voltak olyan ismerőseim, akik a telefont is "megosztották", ha hivtam, ki is hangosították a hívásom, úgy tudtam meg, hogy hallgat a párjuk, hogy a párjuk hirtelen reagált valamire amit mondtam.
Ilyen kihangosítós eseteknél egyszer volt nagyon ciki még a gimiben, amikor kirámdulás alatt mentem haza és telefonáktam a buszról, hogy mikor erek haza, a válasz meg az volt, hogy akkor még ott lesz a rokonság, mire én elmondtam, mennyire nincs kedvem betegen és hulla fáradtan még vendéglátósat játszani, a rokonok meg ezt végighallgatták tőlem. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!