Más is ennyire beteg december óta?
Figyelt kérdés
December 8-a környékén fáztam meg, majd az utána való hetekben alig volt időm kipihenni magam. Volt minden, köhögés, gyengeség, láz, fülvisszketés, mandulagyulladás és ezek különböző hullámokban. Volt h azt éreztem minden ok majd két napra rá megint szarul voltam. Íy telt el a karácsony, új év, tegnap óta megint lázas vagyok, valszeg kalicifertőzésem van, hányok és hasmenésem van...tegnap 20:37
3/18 anonim válasza:
Január elejétől..
Gyengeség derekam leszakadt..
Belső láz...szinte égtem mégse volt hőemelkedés em sem..köhögöm fel a turhat..tudomre ment rá...
4/18 A kérdező kommentje:
3) ugyanez most. Ma hánytam, hasmenésem volt, ráz a hideg, de normális a testhőmérsékletem.
tegnap 20:58
5/18 A kérdező kommentje:
1) amikor dokinál voltam csak a torkom fájt, arra kaptam torokfertőtlenítőt meg Cataflámot. A dokim sosem mond sokat csak hogy "most sok ilyen eset van"
tegnap 20:59
6/18 anonim válasza:
Vitamint szoktatok szedni? Állítólag aki szed nagy dózisokat sosem beteg, de én ebben kételkedem.
7/18 anonim válasza:
Ami nalunk van családban vírus az a legzőszerveket támadja..
8/18 A kérdező kommentje:
6) persze hogy szedek, rengeteg gyümölcsöt is eszem. Párommal gyömbér-citrom shottal indítjuk a reggelt. De szerintem nem sokat ér.
tegnap 21:04
9/18 anonim válasza:
"amikor dokinál voltam "
És mikor visszamentél, mert nem múltak el a panaszok?
10/18 anonim válasza:
Ismerősök, kollégák körében van több eset, mindenféle korosztályból. Lassan gyógyulnak, visszaesnek, újabb fajtát kapnak el, megviseli őket, különböző vírusos betegségekkel, holott előtte években nem volt rájuk jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!