Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is ennyire beteg december...

Más is ennyire beteg december óta?

Figyelt kérdés
December 8-a környékén fáztam meg, majd az utána való hetekben alig volt időm kipihenni magam. Volt minden, köhögés, gyengeség, láz, fülvisszketés, mandulagyulladás és ezek különböző hullámokban. Volt h azt éreztem minden ok majd két napra rá megint szarul voltam. Íy telt el a karácsony, új év, tegnap óta megint lázas vagyok, valszeg kalicifertőzésem van, hányok és hasmenésem van...

tegnap 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem. A doki mit mondott?
tegnap 20:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem. Jobbulást kívánok.
tegnap 20:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Január elejétől..

Gyengeség derekam leszakadt..

Belső láz...szinte égtem mégse volt hőemelkedés em sem..köhögöm fel a turhat..tudomre ment rá...

tegnap 20:54
 4/18 A kérdező kommentje:
3) ugyanez most. Ma hánytam, hasmenésem volt, ráz a hideg, de normális a testhőmérsékletem.
tegnap 20:58
 5/18 A kérdező kommentje:
1) amikor dokinál voltam csak a torkom fájt, arra kaptam torokfertőtlenítőt meg Cataflámot. A dokim sosem mond sokat csak hogy "most sok ilyen eset van"
tegnap 20:59
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Vitamint szoktatok szedni? Állítólag aki szed nagy dózisokat sosem beteg, de én ebben kételkedem.
tegnap 21:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Ami nalunk van családban vírus az a legzőszerveket támadja..
tegnap 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:
6) persze hogy szedek, rengeteg gyümölcsöt is eszem. Párommal gyömbér-citrom shottal indítjuk a reggelt. De szerintem nem sokat ér.
tegnap 21:04
 9/18 anonim ***** válasza:

"amikor dokinál voltam "

És mikor visszamentél, mert nem múltak el a panaszok?

tegnap 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősök, kollégák körében van több eset, mindenféle korosztályból. Lassan gyógyulnak, visszaesnek, újabb fajtát kapnak el, megviseli őket, különböző vírusos betegségekkel, holott előtte években nem volt rájuk jellemző.
tegnap 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!