Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is ennyire beteg december...

Más is ennyire beteg december óta?

Figyelt kérdés
December 8-a környékén fáztam meg, majd az utána való hetekben alig volt időm kipihenni magam. Volt minden, köhögés, gyengeség, láz, fülvisszketés, mandulagyulladás és ezek különböző hullámokban. Volt h azt éreztem minden ok majd két napra rá megint szarul voltam. Íy telt el a karácsony, új év, tegnap óta megint lázas vagyok, valszeg kalicifertőzésem van, hányok és hasmenésem van...

jan. 14. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jobbulást, eddig én megúsztam.
jan. 14. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Sokaknak vannak az ismeretségi körömben hasonló elhúzódó tünetei.
jan. 14. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
2 hete vagyok benne. Nagyon köhögök, nekem a torkom, és a tüdőm támadta meg. Néha alig kapok levegőt. Biztos valami járvány.
jan. 14. 21:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Jobbulást utolsó, s köszi mindenkinek! Igen, ilyen nekem is volt. Nekem erre ilyen toroksprayt írt fel, s az hatott. Csak sajna az immunrendszerem olyan gyenge, hogy hétről hétre új vírust kapok el.
jan. 14. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Amennyiben oltott vagy minden megelőzőkre elmész ne csodálkozz . A fertő az injekcióban van . Akkor se lepődj meg ha vitamin nyomelem hiányosan élsz nem viszed be a minimum értékeket sem, ha beteg vagy nem fekszed ki mert az okot szövődményt . Akár trombózist szervleállást kórházi beavatkozást hoz . Cataflam és tvreklámos bogyók vegyszerek , szüleink nem vettek mérgeket sok tea méz citrom gyümölcs fűszeres leves megoldotta .
jan. 14. 21:37
 16/20 anonim válasza:
66%

Te jó ég 😰

Nálam is ugyanez. Kezdtem jobban lenni. Most meg a gyomrom 1 hét alatt 2 nap hasmenés, de én szentablettat szedtem most meh probiotikumot nyomok.

Azt gondoltam csak gyengébb lett a gyomrom a köptető miatt...

Azt abba is hagytam másfél hete..

jan. 14. 22:50
 17/20 anonim válasza:
80%

A sok vitamin nem minden.

Sőt. Ha helyesen táplálkozunk akkor nem kell más csak max d vitamin télen. Megelőzésképp.

Betegség alatt, főleg hasmebrs6, hányás esetén abszolút ne. Olyankor csak probiotikum. Durva hasmenés esetén szentabletta de 6-7 szem egyszerre sok vízzel. Megköt és utána normális formában távozik. Csak épp fekete lesz. Vagy ha a hányás durva arra is van gyógyszer.

Meg csak mentes víz vagy csapvíz.

jan. 14. 23:13
 18/20 anonim ***** válasza:
3%
Igen, az egész világ beteg, amióta te beteg vagy.
jan. 15. 00:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Jobbulást, mihamarabbi felépülést és kitartást mindenkinek!

Nálunk is, ismerősök körében, egyre többen vannak, több korosztályból is, akik arra panaszkodnak, hogy lassan gyógyulnak, rábetegednek vagy visszaesnek, teljesen ledönti őket a betegség, nagyon kimerültek és semmi energiájuk nincsen. És olyanok dőlnek ki 1.5-2 hetekre, akikre amúgy nagyon nem jellemző az, hogy bármi komoly betegséget össze szoktak szedni.

Szintén december óta hallom ezt többször, bár inkább az idei évben sokszorozódtak meg az ilyen tünetekkel lévő ismerősök.

jan. 15. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanez van velem is, mint amit írsz, december 5. óta. Most is lázas beteg vagyok.
jan. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!