Más is ennyire beteg december óta?
Figyelt kérdés
December 8-a környékén fáztam meg, majd az utána való hetekben alig volt időm kipihenni magam. Volt minden, köhögés, gyengeség, láz, fülvisszketés, mandulagyulladás és ezek különböző hullámokban. Volt h azt éreztem minden ok majd két napra rá megint szarul voltam. Íy telt el a karácsony, új év, tegnap óta megint lázas vagyok, valszeg kalicifertőzésem van, hányok és hasmenésem van...tegnap 20:37
12/18 anonim válasza:
Sokaknak vannak az ismeretségi körömben hasonló elhúzódó tünetei.
13/18 anonim válasza:
2 hete vagyok benne. Nagyon köhögök, nekem a torkom, és a tüdőm támadta meg. Néha alig kapok levegőt. Biztos valami járvány.
14/18 A kérdező kommentje:
Jobbulást utolsó, s köszi mindenkinek! Igen, ilyen nekem is volt. Nekem erre ilyen toroksprayt írt fel, s az hatott. Csak sajna az immunrendszerem olyan gyenge, hogy hétről hétre új vírust kapok el.
tegnap 21:23
15/18 anonim válasza:
Amennyiben oltott vagy minden megelőzőkre elmész ne csodálkozz . A fertő az injekcióban van . Akkor se lepődj meg ha vitamin nyomelem hiányosan élsz nem viszed be a minimum értékeket sem, ha beteg vagy nem fekszed ki mert az okot szövődményt . Akár trombózist szervleállást kórházi beavatkozást hoz . Cataflam és tvreklámos bogyók vegyszerek , szüleink nem vettek mérgeket sok tea méz citrom gyümölcs fűszeres leves megoldotta .
16/18 anonim válasza:
Te jó ég 😰
Nálam is ugyanez. Kezdtem jobban lenni. Most meg a gyomrom 1 hét alatt 2 nap hasmenés, de én szentablettat szedtem most meh probiotikumot nyomok.
Azt gondoltam csak gyengébb lett a gyomrom a köptető miatt...
Azt abba is hagytam másfél hete..
17/18 anonim válasza:
A sok vitamin nem minden.
Sőt. Ha helyesen táplálkozunk akkor nem kell más csak max d vitamin télen. Megelőzésképp.
Betegség alatt, főleg hasmebrs6, hányás esetén abszolút ne. Olyankor csak probiotikum. Durva hasmenés esetén szentabletta de 6-7 szem egyszerre sok vízzel. Megköt és utána normális formában távozik. Csak épp fekete lesz. Vagy ha a hányás durva arra is van gyógyszer.
Meg csak mentes víz vagy csapvíz.
18/18 anonim válasza:
Igen, az egész világ beteg, amióta te beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!