December 29től január 4ig volt az ovu hetem peteérésem 2,3 án volt, viszont beteg lettem és antibiotikumot, fájdalomcsillapítót kell szednem. Befolyásol ez a teherbeeséshez?
Az se biztos hogy most volt az ovulációd.. Nézted teszttel vagy a hődet mérted? Mert ha nem én nem alapoznék egy naptár által megadott " ovu hetet".
Én nekem 1 héttel ovuláció elött volt folyásom amikor az ovuteszt pozitív volt full száraz voltam.
Egyébként ha 100% fix hogy most volt ovud követted stb akkor ezt kb senki nem tudja neked megjósolni, hogy sikeres e a teherbeesés antibiotikum kúra alatt vagy sem.
Igen hőmérőztem és lh teszt is volt.
Köszi a választ.
Rendben.Azért kérdeztem, mivel kérdezted hogy: "akkor így vége a peteérésnek"? Ha hőmérőzöl meg teszteltél is és a teszted 2.án volt pozitív akkor igen vége van a peteérésnek.
A hőm nem esett le mert lázas vagyok az lh teszt meg oké hogy nem olyan erős, de azért ott van.
Azért írtam hogy a folyás más és ha más akkor ebből kovetkeztethetek hogy vége az ovunak mert nem a vizes folyás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!