Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon milyen oknál fogva...

Vajon milyen oknál fogva nézhet egy férfi ilyen meséket, annak ellenére, hogy se gyereke nincsen, se pedig nem kicsi gyerekkel nézi? És felnőtt emberről beszélünk.

2024. jún. 10. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mert nincs szabálykönyvbe foglalva, hogy ezt csak kisgyermekes ember nézheti, azért.
2024. jún. 11. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát most na, minden ember terhes a maga módján.
2024. jún. 11. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Mert tetszik neki mondjuk? Tényleg nincs erre külön szabály hogy felnőttek ne nézhetnének meséket.

Én is nézek mái napig régi kedvenceket időnként, Micimackót is például 🤷‍♀️ Ha különösen stresszes időszakom van akkor hajlamos vagyok arra hogy minden apró dolog felzaklat pszichésen, legyen az politika, krimi műsorok, bűncselekményekről lehozott cikkek, bármi. Normál esetben nem vagyok ennyire érzékeny, stressz alatt borzalmasan. Ilyenkor mindig úgy nyugtatom le magam hogy meséket nézek, kikapcsol, aranyosnak tartom őket, meg nosztalgiázok rajtuk. Nincs ebben szerintem semmi furcsa, sok ember csinál hasonlót. Nálunk is nem egyszer jöttek fel témának a gyerekkori emlékek meg nosztalgiálás retro műsorokról és mesékről, szerintem nincs ebben semmi kivetni való.

2024. jún. 11. 00:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ki akar kapcsolódni valami egyszerűen befogadható dologgal. Lehet annyira le van fáradva agyilag, hogy ennyihez van hangulata. Nem tudom mi ez, de valami aranyos dolognak tűnik, lehet én is beraknám simán. De én pl MSA videókat szoktam nézni, amikor semmi komolyhoz nincs kedvem, azok is animált történetek általában tinikről, barátság, szerelem, dráma témákban, aztán 33 vagyok.
2024. jún. 11. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatja, hogy biztonságos a történet, nem zaklatja fel, el akarja terelni a figyelmét, valamilyen tiszta, egyértelmű dologgal. Lehet, hogy van valami pszichés gondja. De senki sem tökéletes.
2024. jún. 11. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Párom is néz meséket, én animéket nézek, párom animék helyett inkább meséket néz, illetve én 2 évvel ezelőtt nosztalgiából megnéztem a Csipet Csapatot.
2024. jún. 11. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, de eszembe jutott egy jelenség: vannak emberek, akik szeretnének furcsának látszani, és átlátszó hülyeségekkel altiskodnak, hogy a saját különlegességüket fitogtassák. Egy csávó egyszer hosszasan ecsetelte nekem, hogy öklendezik a sima víztől, csakis a szénsavasat tudja meginni.

Volt egy haverom, aki sportot űzött ebből: mindenhol hangoztatta, hogy kedvenc étele a mustáros kenyér, mindig eltépte a féket a biciklijén, mert ő "GYŰLÖLI", ha fog a fék a biciklin. Na ő simán előállna egyszer egy óvodásoknak szóló mesével, amiben ő - csakis ő - talált valami rettentő értéket, és midnen nap azt nézi, stb.

2024. jún. 11. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincsen törvénybe iktatva, hogy csak és kizárólag gyerek, vagy gyerekes szülő nézhet meséket.
2024. jún. 11. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mesét nézni gáz, bezzeg a "köz"médiában 0-24-ben megy a nettó hazugságpropaganda, mert az nem gáz... :D
2024. jún. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!