Irigy vagyok Szoboszlai Dominikra mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már a gondolat is az örületbe kerget hogy hány csaj rajong érte,és tenné szét a lábát neki,és hogy biztos hogy naponta kap meztelen képet lányoktól.Egy csaj a neten azt mondta egy videóba hogy,már attól is sirva fakadt hogy csak rá gondol.2024. jún. 10. 12:20
31/31 anonim válasza:
Én meg most már nőként vagyok irigy a férfi úszókra úgy hogy a sportokat nem tartom nőiesnek és sosem csináltam semmit hobbi korcsolyázáson kívül
Kapnak 55 millát ami nekem sosem lesz, ahhoz hogy gazdag legyek be kellene fekudnom egy férfinek amit nem akarok.
Agyon vannak sztárolva, 20 évesen annyi pénzük van mint a rakat, nekem attól is félnem kell hogy hajléktalan leszek mivel a szüleimnek sosem volt saját háza, lakása…..
Szóval nem vagy ezzel egyedül ne aggódj
Hála égnek olimpiai csak 4 évente van végre nem fog a csapból is ez folyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!