Irigy vagyok Szoboszlai Dominikra mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már a gondolat is az örületbe kerget hogy hány csaj rajong érte,és tenné szét a lábát neki,és hogy biztos hogy naponta kap meztelen képet lányoktól.Egy csaj a neten azt mondta egy videóba hogy,már attól is sirva fakadt hogy csak rá gondol.2024. jún. 10. 12:20
2/31 anonim válasza:
irigykedgyél tovább,mást úgy sem tehetsz.
3/31 anonim válasza:
Mért pont rá?rengeteg sztár igy él,mért pont őthoztad fel?
4/31 anonim válasza:
Ugyan már. Most ő a legfelkapottabb ember. Lányok oda vannak érte ez tény. De ugyan úgy a fiatal fiú bandáért, egy színész fiúcskáért stb. Ez nem kifejezetten Szoboszlairól szól. Nem értem miért pont most kezdett el idegesíteni, amikor ez a fajta rajongás a lányoknál nem új keletű dolog. Engedd el, és csapd a szelet a csajoknak, de ne ess át a ló másikat oldalára.
6/31 anonim válasza:
A kérdező 15 éves,azért néz fel szobirs,egy nő nem elég?mért kell 100 pláne úgy hogy napi 5 órákat rejszolsz magányodba?
8/31 anonim válasza:
Én sem értem, hogy az irreálisan magas fizetésén kívül mitől tapadnak a csajok egy huszonéves (kiélt harmincas kinézetű), ingyenélő, labdakergető, húsos szájú búzagyerekre, aki valódi értékteremtő munkába soha nem fáradt el.
Hova süllyedt a társadalom…
9/31 anonim válasza:
Csípd ki magad, tedd fel magad társkeresőre, így ki valami kemény dumát. Közben tanulj, dolgozz, teremts egzisztenciát, akkor majd neked is szétteszik a lábukat. Már ha neked ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!